Още по темата26.05.2021 / 12:45кадри: 7/8 тв, Фейсбук/Бойко БорисовРедактор: Днес лидерът на

...
Още по темата26.05.2021 / 12:45кадри: 7/8 тв, Фейсбук/Бойко БорисовРедактор: Днес лидерът на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: 9 септември дойде

Още по темата26.05.2021 / 12:45

фрагменти: 7/8 тв, Фейсбук/Бойко Борисов

Редактор: 

Днес водачът на ГЕРБ Бойко Борисов още веднъж заприказва за интервала на социализма и тоталитаризма в България. Макар че той постоянно се връща обратно във времето, с цел да жигосах ръководещите след 9.IX.1944 и най-често да дискредитира по този начин Българска социалистическа партия, новият паралел с епохата на Народния съд надали е схваната от всички.

Всъщност, Борисов даде отговор директно на думи, казани в ефир от Тошко Йорданов от „ ИТН ” в предаването му по 7/8 тв нощес. Там „ дясната ръка ” на Слави Трифонов в политиката съобщи: „ Независимо, че част от сътрудниците ми от малките екрани очевидно не са схванали този факт, че е пристигнал 9 септември, по този начин да се изразя, и живеят още в предишното, тя действителността ще пристигна.

Думите обаче не трябва да се изваждат от подтекста на диалога, който водеше Йорданов в ефир и който беше обвързван с проблемите в българското обучение. Разсъждавайки на тематиката за какво се пораждат те, водещият изясни, че това е единствено тъй като отпред на страната е стоял „ един примат ”.

Ето какво сподели Тошко Йорданов, преди да е разгласи метафорично, че е „ 9 септември пристигна ”:

" Когато приматът е отпред на страната, какво очаквате да се случва в образованието?(... ) Дори министрите на образованието да са били умни мъже, насреща стоеше един примат, който го интересуваше да си задоволи нагона, вероятно в случай че спинка да го снимат и да си изпълни чекмеджето и той въобще не схваща какво е образованието, каква е дълготрайната му цел, той въобще не схваща какви провали нанася, тъй като не може да мисли в подобен порядък (... )Това е по този начин, в случай че ръководещите желаят да се занимават с далавери. Поне сега не е по този начин, тъй като тези, които вършиха това в последните 15 години, са към този момент елементарни жители. Да, още ги варди НСО, това-онова, само че са елементарни жители. Независимо, че част от сътрудниците ми от малките екрани очевидно не са схванали този факт, че е пристигнал 9 септември, по този начин да се изразя, и живеят още в предишното, тя действителността ще пристигна. "

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР