Още по темата24.03.2019 / 07:03Кървав трилър и победа с нокаут

...
Още по темата24.03.2019 / 07:03Кървав трилър и победа с нокаут
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Готов съм за световна титла

Още по темата24.03.2019 / 07:03Кървав трилър и победа с нокаут за Кубрат Пулев

httgong.bg

Българската боксова звезда Кубрат Пулев направи извънредно включване в ефира на DIEMA SPORT единствено минути след края на мача си с Богдан Дину, който нокаутира в 7-ия рунд. Мачът не беше по никакъв начин елементарен, Кобрата трябваше да преодолее аркада, а в един миг рефрите обсъждаха даже дали да го дисквалифицират. Но всичко приключи добре и българинът се поздрави с 27-и триумф в кариерата си. 



" Не беше елементарно, момчето се беше подготвило, доста вярно беше огледл какво върша и по какъв начин го върша. Не можа да вкара съществени удари, само че имаше попадения, които ме затрудниха на моменти. Важно е,  че преодолях аркадата, получават се такива неща. "  



" За моя наслада, кътмена в ъгъла съумя и затвори аркадата. Това му е работата и по тази причина взима такива пари. Затова се веселя, че всичко стана, както би трябвало. Трябваше да съм твърд, да продължа играта си и да го потисна още повече. Успях и закономерно го нокаутирах ", съобщи Кобрата особено за DIEMA SPORT.

Той разяснява обстановката, когато реферите обсъждаха дали да го дисквалифицират. Той съобщи, че такова нещо до момента не му се е случвало в богатата кариера. Важното обаче било, че я е преодолял и не пропусна да благодари на публиката. 



" Видяхте един казус в 7-ия рунд, който в никакъв случай през живота ми не се беше случвал. Понякога, когато се пробват да ни създадат мръсно, единствено ни вършат по-големи. Винаги бъдете над нещата, както аз бях. Благодаря на всички пред екраните, благодаря и на тези, които желаеха да не победя, разочаровах ги. Обичам и тях, обичам и тези, които бяха с мен в този ранен час, бяха будни и ме поддържаха. "  

" Планирам да продължа да се развъртвам и аз, и брат ми и да довършим започнатото. С всеки минал ден, с всеки минал мач се усещам по-добре, по-усъвършенстван съм, веселя се и с всеки минал мач се усъвършенствам. Всички българи в залата бяха пощурели от наслаждение и кеф и им благодаря ", съобщи Пулев и хвърли единствено бледа светлина върху проектите му за идващия мач. 

" Аз съм подготвен да се удрям за международната купа, виждате по какъв начин се обогатявам след всеки мач. За мен всеки мач е едно по-добро начало и по-добър опит от моя страна. В идващите месеци следва дребна отмора, по-късно продължаваме напред, знаете по какъв начин е ", показа Кобрата и за край още веднъж похвали родните почитатели, които бяха изпълнили и калифорнийската зала.

" Да знаят българите, че ги обичам с цялото си сърце и се веселя, че им спомогнах с малко да се почувстват по-горди, че са българи ", приключи Кубрат пред DIEMA SPORT. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР