Още по темата19.12.2019 / 19:57Спецакция в Италия - задържаха 330

...
Още по темата19.12.2019 / 19:57Спецакция в Италия - задържаха 330
Коментари Харесай

Кореспондент на Нова в Италия: Не може току-така на 38 г. да имаш кафене в малко градче, ако мафията не пере пари там

Още по темата19.12.2019 / 19:57Спецакция в Италия - задържаха 330 члена на калабрийска мафия " Ндрангета ", измежду тях има и българка19.12.2019 / 12:01Мощен удар против италианската мафия. Арести и в България

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Живка Танева е гражданин на италианско градче, където работят двата най-големи мафиотски клана, с които тя е обвързвана, защото на такова малко място на 38 години не можеш току-тъй да държиш кафене. Това разяснява в ефира на Нова тв кореспондентът от Италия след всеобщите арести в страната и арестуваната българка.

Правят се догатки, че Танева е дала името си е е обвързвана по един или различен метод с тази кланове, с цел да може посредством кафенето й да се перат пари. Но какво тъкмо е присъединяване й следва да се разбере. В момента тя е под домакински арест. 

Разследването на клановете се съдържа в 15 000 страници. Само обвиняванията са разказани в над 200 страници, а те включват всичко - от жестоки убийства, пране на пари, търговия с въздействие, рекет и противозаконни трафици на най-различни типове в това число оръжие и боклуци. Но това е и активността на Ндрангета, която е най-модерната и най-силната сега мафия. Тя участва сега в 220 страни по света на няколко контитента. Оборота й за годината е десетки милиарди евро. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 3 секунди) Рейтинг: 5111 | Одобрение: -11114 Всичко може, в случай че познаваш верните хора! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР