Още по темата19.05.2020 / 08:22Д-р Ангел Кунчев: В София пациентите

...
Още по темата19.05.2020 / 08:22Д-р Ангел Кунчев: В София пациентите
Коментари Харесай

Ананиев: Никой няма да връща пари, въобще няма такъв проблем! Не знам откъде дойде този дебат

Още по темата19.05.2020 / 08:22Д-р Ангел Кунчев: В София пациентите с КОВИД-19 ще бъдат настанявани единствено в избрани лечебни заведения

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Тази заран получихме нота от НАТО, с която сме задължени да осигурим избран потенциал за лекуване на военослужещи - както от българската войска, по този начин и от други страни, в лечебните заведения. Така че това, което разгласи тази заран доктор Ангел Кунчев, че считаме да вършим, е вярно, тъй като по този начин ще осигурим чисти лечебни заведения, в които хората умерено и без боязън да отидат да се лекуват. Без, несъмнено, да понижаваме потенциала на леглата за пациенти с ковид. Това заяви здравният министър Кирил Ананиев. 

Крайно време да сложим завършек на един неправилен спор, който не знам по какъв начин породи в обществото. Знаете, че всяка страна в тази обстановка подхваща разнообразни спешни ограничения. Така ние предприехме характерен механизъм за финансиране на лечебните заведения. Никъде в НРД не се планува никой да връща или да компенсира някакви средства. Тези хора са на работа, осигурават нужните екипи на отделения и клиники, те са разполагаем и предписание. Ние искахме в този интервал да съхраним здравната система в положение да издържи тази изключителна обстановка, в която се намираме и на ниския банкет в лечебните заведения и след излизане от тази обстановка те да могат да действат обикновено. Така че просто апелирам от през днешния ден този спор да престане. Няма подобен проблем. Никой няма да връща пари, безапелационен е Ананиев. 

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР