Още по темата14.02.2024 / 22:05Кадри: Нова телевизияДнес Вилата на любовта

...
Още по темата14.02.2024 / 22:05Кадри: Нова телевизияДнес Вилата на любовта
Коментари Харесай

Скандална двойка от Сървайвър влезе в Един за друг. Вижте всички участници

Още по темата14.02.2024 / 22:05
Кадри: " Нова телевизия "

Днес Вилата на любовта в предаването " Един за различен " бе запълнена до оптималния си потенциал от 13 двойки. Снощи в риалитито влязоха първите седем фамилии, а преди минути феновете видяха и останалите шест.



За разлика от първия епизод, във втория водещите Емо Чолаков и Мария Игнатова им дадоха единствено по едно затруднение преди да прекрачат прага. Всяка двойка трябваше да играе на нещо като " сляпа баба ". Един от тях се качваше в джип със затъмнени прозорци, а другият трябваше да го направлява. Целта - да се събарят кубове със флагове на разнообразни страни, посредством реплика на аероплан, изравен върху тавана на джипа. Шофьорът отваряше листи, на които се виждаха валути или ястия на страни, а навигаторът трябваше да познае знамето им и да инструктира колегата си.



След това затруднение участниците влизаха в къщата, където обаче ги чакаше брутална изненада. Останалите двойки, които влязоха през вчерашния ден, им инсценираха разнообразни сценки, правейки се на хора от екипа на риалитито. Една от тях даже бе пердах сред двама от мъжете. Накрая всичко завършваше с доста усмивки от обърканите новаци.



От шестте двойки довечера несъмнено максимален интерес провокира последната, която прекрачи прага. Става дума за Ивайло Крушарски и Ивана Никова, които имат 16 години разлика - той е на 30, а тя на 46. Двамата станаха известни с присъединяване си в риалитито на БТВ " Сървайвър ". Там те бяха в центъра на няколко съществени абсурда с останалите търсачи на мощни чувства. Все отново двамата се залюбиха точно в риалитито, водено тогава от Владо Карамазов, а след това връзките им са се затвърдили съществено.

 

Ето и двойките, които влязоха през днешния ден:

Двойка №8



Йоана и Румен Петрови от Трявна, на 35 и 38 години. Заедно са от 14 години, като са се намерили в уебсайт за запознанства. В един миг от живота си са живяли в Кипър. Двамата разкриха, че са си писали два месеца преди да се видят онлайн. Днес имат близначки на пет години. Йоана призна, че Румен бил огромен мрънкалник, само че се разбирали. Двойката има магазин за облекла, с който на подбив решили да се занимават, а Румен се занимава и с мотори - купува, реставрира ги и продава.

Двойка №9



Сияна и Светослав Йоскови от София, на 30 и 33 години. Двамата се срещнали в обществените мрежи. Тя живеела със сестра си, само че трябвало да се изнесе, а той бил брокера, който трябвало да й откри дом. Ухажвали се и вместо в квартирата, се нанесла в тях. Светослав описа, че й предложил през едно лято, а три месеца по-късно минали под венчилото. Имат щерка на четири години и половина, а са дружно от 7 години. Свекървата доста им пособия. Сияна е учила актьорско майсторство, само че в този момент се занимава с маркетинг, а той строи и продава недвижими парцели. Двамата споделиха, че тя чисти в тях, а той готви. 

Двойка №10



Елизабет и Йордан Хаджиеви от Момчилград, на 23 и 28 години. Заедно са от шест години. Запознали се на Перперикон, а след това той там й предложил брак. Данчо с усмивка показа, че решил, че Ели е неговото момиче, котато му споделила, че е бременна. Двамата имат едно момченце. Йордан три месеца го било боязън да не направи нещо на детето, по тази причина Елизабет го гледала повече първоначално. Мъжът работи като юрист в нотариална адвокатска фирма, а жена му е приключила право в Софийския университет, само че още не е практикувала, тъй  като е в майчински. Елизабет със сълзи на очите показа, че нейният татко им е дал концепцията да вземат участие в " Един за различен ", само че след това умрял. Затова те решили да се запишат.

Двойка №11



Михаела и Венцислав от Перник, на 29 и 33 години. Двамата се срещнали в един ресторант, като по думите на дамата, било обич от пръв взор. Перничаните били кумове на женитба, като дамата хванала букета и той  й предложил незабавно на място. Те работят като онлайн оператори на наличие в една от най-големите платформи в света. Правят го от у дома и не скриха, че постоянно се карат поради това. По обучение Михаела е счетоводител, а Венцислав - преподавател по физическо. Живяли са в Америка, само че се прибрали с концепцията да отглеждат детето си тук. Имат дъщеричка на съвсем две годинки. След раждането имало подозрение, че дребната е с детска церебрална парализа, само че след доста проучвания се оказало, че е здрава и всичко е ОК.

Двойка №12



Дарина и Денис Асенови от Мадан, на 23 и 31 години. Двамата са дружно от близо четири години. Запознали се в заведение. Тя е учителка, а той работи като мебелист. Живели в София, само че се върнали в Мадан, където си купили жилище там. Денис й предложил брак на връх Мусала, а забавното е, че в никакъв случай не си били казвали " обичам те ", защото за тях било значимо да го демонстрират.

Двойка №13



Ивайло Крушарски и Ивана Никова от София, на 30 години и 46 години. Заедно са от две години и девет месеца и дефинират интервала си един с различен с една дума - обич. " Всичко стартира на кастинга на едно риалити, в което влязохме двамата. Видях красива жена, с която да направя коалиция в играта. И се стигна до коалиция в играта, коалиция в живота и всичко. Първата целувка е може би най-емоционалния миг в нашата връзка ", описа някогашният футболен вратар. " Ако някой ми беше споделил тогава, че ще продължи дълго връзката, нямаше да му допускам. За мен беше неуместно, тъй като имаме огромна разлика в годините. Не бях излизала с по-млад мъж от мен. Разбрах, че за любовта няма възраст, няма вяра, няма граници, няма няма ", показа Ивана. Тя има щерка на 20 години, а обичаният й - щерка на 10. Той е детски треньор по футбол, а тя се занимава с коучинг. Ивайло ревнувал от нейното минало. Ивана е била шампионка на Италия по бодибилдинг. Двамата са фанатици на тематика фитнес.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР