Още по темата13.06.2021 / 17:0612.06.2021 / 09:38Снимка: Личен архив, Д.

...
Още по темата13.06.2021 / 17:0612.06.2021 / 09:38Снимка: Личен архив, Д.
Коментари Харесай

Съпругата на майор Терзиев: Няма пилотска грешка. Натресли са го в морето

Още по темата13.06.2021 / 17:0612.06.2021 / 09:38

Снимка: Личен списък, Д. Попова

Няма да позволи на никого да си " измие ръцете " с пилотска неточност. Не го приписвайте на брачна половинка ми. Това разяснява брачната половинка на починалия майор Валетин Терзиев - Димитрина, във фейсбук.

" Само не изтъквайте пред обществото (защото то не схваща, в случай че не му се изясни цялата ситуация), че загубата на този прелестен човек, а и на един безценен аероплан е вследствие единствено на пилотска неточност, тъй като един полет не се прави единствено от водача - множеството хора по този начин си мислят. Той е обвързван с още доста летателни позиции по време на полета, като на каква височина е пусната целта (в случая прекомерно ниско), фактът от прекомерната й извънредно бърза скорост, воденето на водача към задачата, което се прави от различен пост, тъй като той нищо не вижда в такава конюнктура (през нощта и при новолуние), не вижда уредите и разчита на подадената информация извън. При всички тези обстоятелства, да го снишиш прекомерно ниско, откакто гони задачата, с тази скорост, в тъмното без уреди, където небе и море са едно и да изтъкнеш, че това е в резултат на 12 часа нальот единствено на водача е прекомерно.

Няма да позволи да си " измият ръцете " с уменията на Терзиев, тъй като този човек, даже и с 12 часа за 6 месеца си е приключил работата съвършено, само че е воден от самото начало с редица неточности, което е в резултат на неналичието на опит на всички тези постове. С две думи - натресъл си го безусловно в морето и след това разчиташ на неговите умения да поправя нещо невероятно, и да казваш, че нещо ненадейно се е случило по-късно.

И да ген. Русев, аз Ви споделих " Благодаря! " без упрек, тъй като съзнавам риска, само че това не значи, че към този момент 5 дни в мозъка и сърцето ми не бушува стихия ЗАЩО? допуснахте това да се случи. Не всичко от време на време би трябвало да бъде непременно, с цел да се покажеш пред някой. В случая имам предвид военачалник да се покаже пред министър и министър да се покаже пред НАТО, а в това време да нямаш нищо.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР