Още по темата13.05.2019 / 13:57 Радева заклейми публично световна авиокомпания

...
Още по темата13.05.2019 / 13:57 Радева заклейми публично световна авиокомпания
Коментари Харесай

Биков от ГЕРБ скочи остро на президента и го посъветва да озапти жена си. Не можело да говори срещу големи компании като Луфтханза

Още по темата13.05.2019 / 13:57 Радева жигосах обществено международна самолетна компания поради анулиран полет

Снимка: Булфото, списък

Внесохме тъжба в ЦИК за нерегламентирано и безусловно безогледно присъединяване на президента в предизборната акция в интерес на Българска социалистическа партия. Абсолютно неприемливо е президентът, който съставлява единството на нацията, да прави предизборна акция в интерес на Българска социалистическа партия. Това съобщи пред публицисти зам.-председателят на Предизборния щаб на ГЕРБ  Цветомир Паунов, написа Блиц.

„ Жалбата бе призната в деловодството на ЦИК. Трябва да бъде прегледана на постоянно съвещание на Комисията.  Надяваме се, че ЦИК ще вземе поради всички обстоятелства и условия, които сме изложили в нея ”, уточни той.

По думите му последният образец били изказванията и внушенията, които президентът е отправил в Асеновград. „ Иронията е, че Манол Генов е определен от там и против него има повдигнато обвиняване за пазаруване на гласове. Трябва да си зададем въпроса: къде се намира Предизборният щаб на Българска социалистическа партия - дали в президентството, където Иво Христов продължава да бъде ръководител на стратегическия кабинет на президента и написа опорните точки. Българска социалистическа партия и президентът са в доста добра позиция – опорните им точки се пишат от един и същи човек ”, акцентира Паунов.

„ По-голямата заплаха и проблем е, че за първи път в най-новата история на България президентът, като обединител на нацията, си разрешава да бъде директен участник в акцията на една партия. Притеснени сме какво би могло да произтече от този добър синхрон сред него и Българска социалистическа партия до изборите ”, сподели още зам.-председателят на Предизборния щаб на ГЕРБ.

„ Няма по какъв начин в едно и също изречение да твърдиш, че държавното управление има голям проблем с корупцията и в това време то да договаря с огромен вложител. Президентът да резервира безмълвие във връзка с капиталовата политика, с цел да не попречи на договарянията. Един президент не може да води вложители, само че може да ги прогони ”, сподели от своя страна депутатът Тома Биков.

„ Надяваме се да посъветва и брачната половинка си да не нападна огромни компании.

Не разбираме за какво откакто приказва за офшорни сметки, не загатна, че госпожа Елена Йончева е политик, получил обвиняване от прокуратурата, тъй като е подозирана за пране на пари през офшорни сметки. Абсолютно потвърдено е, че тя е получавала заплатата си пред офшорна сметка ”, акцентира Биков.

Реакцията на Политическа партия ГЕРБ пристигна откакто преди два дни " Българска социалистическа партия за България “ внесе повторна тъжба в ЦИК и Съвет за електронни медии за законови нарушавания от страна на министър-председателя Бойко Борисов. ОТ Българска социалистическа партия настояват, че министър председателят Борисов употребява държавен запас за водене на предизборна акция.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР