Още по темата11.09.2018 / 08:26Адвокат за царските имоти: Няма основание

...
Още по темата11.09.2018 / 08:26Адвокат за царските имоти: Няма основание
Коментари Харесай

Царските имоти: Специално законодателство може да реши проблема с дворците

Още по темата11.09.2018 / 08:26Адвокат за царските парцели: Няма съображение за реставрация

Нова тв

Моите деца, както и всички останали, имат право на завещание, съобщи Симеон Сакскобуррготски

Казусът с царските парцели би трябвало да се реши със особено законодателство. Това разгласи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ при представянето довечера на книга с послания на Симеон Сакскобурттоски в двореца „ Врана ”. Дворецът е следващият от царските парцели, които съдът присъди да бъдат възобновени в интерес на страната. 

Самият Симеон Сакскобуррготски също изрази сходна позиция.

„ Аз мисля,че преди всички е въпрос на търсене на политическо решение, а освен да се вторачваме в юридическото. И то доста пъти, които доста пъти мисля, че са изкуствено провокирани. Човек понася доста огорчения, но има и граници, изключително на моята възраст към този момент. Намирам, че е доста тъжно. Защото има хора, които мислят, че като си почине Симеон, ще разграбим всичко. Не е по този начин. Защото това е нещо, което сме получили от нашите предшественици и моите деца, като всеки различен жител, имат право на завещание ”, изрази огорчението си Симеон Сакскобургготски.

Той означи, че е възпитаван да служи, а не да се облагодетелства, не да употребява властта. „ Бих желал да загатна за хората, които ме мерят с един по-специален критерий, че моите предшественици са внасяли милиони, а през днешния ден в някои страни се вижда, че политиците изнасят значително пари в други страни ”, сподели Сакскобургготски.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР