Още по темата07.10.2021 / 12:13кадър bgonair.bgОбщински съветници от ГЕРБ-СДС излязоха

...
Още по темата07.10.2021 / 12:13кадър bgonair.bgОбщински съветници от ГЕРБ-СДС излязоха
Коментари Харесай

Съветници от ГЕРБ: Не демонизирайте Ивайло Иванов, той няма нищо общо с насилието над протестиращите

Още по темата07.10.2021 / 12:13

кадър bgonair.bg

Общински съветници от ГЕРБ-СДС излязоха със мнение откакто през днешния ден стана ясно, че в Столична община назрява протест против предопределение от Йорданка Фандъкова Ивайло Иванов за шеф на Столичния инспекторат.

" Призоваваме да се спрат опитите за демонизиране, нищо, че към този момент сме в предизборна акция. Нека да е ясно - ние от ГЕРБ-СДС осъждаме полицейското принуждение, намираме за неприемливо това, което видяхме на записите под колоните на Министерския съвет. В същото време не одобряваме опитите противозаконните дейности на няколко служителя на реда, да се приписват на политическия конкурент, в този случай ГЕРБ ", гласи позицията на на групата общински съветници, съобщи bgonair.bg.

И напомнят, че полицейското принуждение е предмет на следствие, има осъдени.

" След политическото му уволняване, нито проверяващите органи, нито даже парламентарната комисия имаха претенциите да търсят отговорност или някаква съпричастност на Ивайло Иванов към насилието на униформени към арестувани ", акцентират от групата на ГЕРБ-СДС.

И прибавят, че в устрема градът на бъде спретнат, особена роля има Столичният инспекторат.

" Не е учудващо, че за негов шеф е потърсен човек със сериозен административен опит и знания в областта на реда и сигурността ", завърша позицията на общинските съветници. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР