Още по темата06.04.2018 / 09:47Българин нападна с нож полицай и

...
Още по темата06.04.2018 / 09:47Българин нападна с нож полицай и
Коментари Харесай

Трафик Нюз: Ето кой е застреляният в Индонезия българин

Още по темата06.04.2018 / 09:47Българин атакува с нож служител на реда и бе разстрелян на място в Индонезия!

trafficnews.bg

Пловдивчанинът Георги е убитият в Индонезия българин, обяви  TrafficNews.bg.   Той е опитал да нападне служител на реда по време на ареста му, добавя изданието.

Младият мъж е роден и израснал в града под тепетата. Завършил е спортното учебно заведение. Дълго време е работил като охранител по пловдивските нощни заведения. Добре е прочут измежду „ черно-белите ” почитатели, защото е бил водеща фигура в агитката на Локомотив.



Георги е бил обвинен в скимиране на банкови карти. До ареста на мъжа се стигнало след следствие на полицията в различен индонезийски град - Йогякарта в провинция Ява. Полицаите проучвали случаи на скимиране на банкови карти и по този начин стигнали до обвинения, който обитавал в Тангеранг.

Както  TrafficNews.bg  съобщи до ареста на мъжа се стигнало след следствие на полицията в различен индонезийски град - Йогякарта в провинция Ява. Полицаите проучвали случаи на скимиране на банкови карти и по този начин стигнали до обвинения, който обитавал в Тангеранг.



Полицията в Йогякарта дружно с полицията на столицата Джакарта подхванали интервенция по арестуването на обвинения. По време на ареста той се опитал да нападне служителите на реда с ножче, прикрепено към катарамата на колана му и бил прострелян смъртоносно, описа представителят на полицията в Джакарта Арго Юмоно.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР