Още по темата06.03.2020 / 23:11В събота е голям празник: Честваме

...
Още по темата06.03.2020 / 23:11В събота е голям празник: Честваме
Коментари Харесай

МВР с важно предупреждение: Шофьори, бъдете внимателни в събота

Още по темата06.03.2020 / 23:11В събота е огромен празник: Честваме Тодоровден. Десетки имат имен ден

" Пътна полиция “ моли водачите на моторни транспортни средства, и на пътни транспортни средства с животинска двигателна сила, да са извънредно деликатни през утрешния ден, когато на доста места в страната ще се състоят обичайните кушии за Тодоровден. 

За съпоставяне, на 16 март 2019 година, когато се е чествал Тодоровден, не е регистриран нито един случай с каруца или с ездитно животно, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Чавдар Кочев от отдел " Пътна полиция “ обърна особено внимание и на обстоятелството, че в неделя се отбелязва Международния ден на дамата - 8 март и че обичайно ще има доста празнуващи. По този мотив е значимо водачите да не не помнят, че не трябва да сядат зад кормилото след приложимост на алкохол.

Инсп. Кочев уточни, че времето през почивните дни се обрисува да е положително, което допуска доста водачи на мотоциклети да поемат също на път. Те са уязвима група участници в придвижването по пътищата и е належащо останалите да се отнасят с по-голямо внимание към тях, акцентира Кочев.

Той заяви, че на следващия ден вечерта на територията на няколко области в страната ще се организира профилирана полицейска интервенция с акцент сигурността на придвижването по пътищата. Ще се следи главно за съблюдаване на скоростните режими от водачите, недопускане на ръководство на моторно транспортно средство от неправоспособни или след приложимост на алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози. Екипите ще наблюдават и за редовността на транспортните средства и имат ли притежателите им наложителната застраховка " Гражданска отговорност “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР