Още по темата05.04.2019 / 12:17Управителят на Очна болница във Варна

...
Още по темата05.04.2019 / 12:17Управителят на Очна болница във Варна
Коментари Харесай

Общински съвет – Варна реши: Д-р Тошев вече не шеф на Очна болница, проф. Групчева поема поста

Още по темата05.04.2019 / 12:17Управителят на Очна болница във Варна напуща, с цел да не си тръгнат лекарите. Решава ли това проблемите на лечебното заведение?07.03.2019 / 17:03Драматична обстановка в общинската Очна болница във Варна! 17 лекари напущат поради кошмарни условия на труд

Оставката на доктор Руслан Тошев като началник на общинската Очна болница във Варна беше призната на изключително съвещание на Общинския съвет в града. Постът ще се заема от досегашния му заместител проф. Христина Групчева до провеждането на конкурс, взеха решение локалните избраници.

До промяната се стигна откакто доктор Тошев подаде оставка в края на предходната седмица. Той съобщи, че работи в интерес на лечебното заведение, което беше изправено пред опцията да остане без лекари и медицински сестри, откакто съвсем всички подадоха предупреждение за овакантяване поради неприятните условия за работа.

След напускането на доктор Тошев лекарите не престават работата си. Преди това пред комисията по опазване на здравето към Общински съвет – Варна проф. Групчева показа отворено писмо за проблемите в Очна болница, в което се предлага общината да съобщи ръководството ѝ на Медицински университет – Варна.

Председателят на съвета Тодор Балабанов разгласи по време на общинската сесия, че ангажира в границите на седмица да инициира разискване на тематиката за собствеността на болничното заведение в здравната комисия на локалния парламент.

Извънредната общинска сесия е първата от приемането на бюджета на Варна в края на месец януари. Заседанието се трансформира в многолюден и забавен спор и по други политически и публични тематики.

Очаквайте детайлности!

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР