Още по темата01.02.2019 / 17:47Мистерията на разкопките на ул. Мадара“

...
Още по темата01.02.2019 / 17:47Мистерията на разкопките на ул. Мадара“
Коментари Харесай

Сагата продължава: Ремонтът на ул. Мадара във Варна приключи, но резултатът е грозен

Още по темата01.02.2019 / 17:47Мистерията на разкопките на ул. „ Мадара “ във Варна се резплете! Работата е сериозна...29.01.2019 / 14:33Е, какъв брой пъти?! Ново пешеходно трасе на ул. „ Мадара “ още веднъж е разкопано, и служащите не знаят за какво (снимка)

фотоси: четец

Стана съвсем година, откогато " Петел " следи един дребен ремонт, който обаче стана много индикативен за работата на общината и компаниите, с които работи. И през днешния ден още веднъж имаме мотив да напомним за станалата прословута улица " Мадара ".

Проблемът там в действителност е в полезрението ни не от предходната, а от по-миналата година, когато жители започнаха да подават до нас сигнали за срутване на пешеходна пътека наоколо до прилежащия канал.

През месец май 2018-а започнаха поправки, сякаш завършиха с построяването на ново Сега положението там е такова, каквото го виждате на фотосите, изпратени от наш четец.



" Нека питаме кмета на регион " Приморски " госпожа Петя Проданова, този 9 месечен ремонт на ул. " Мадара " по отношение на 300 м тръба харесва ли ѝ? Обекта публикуван ли е, платено ли е на строителите? На самите строители харесва ли им? Гражданите удовлетворени ли са? " , пита недоволният жител. 



 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР