Още по темата: Зико: Да начертаем бъдещето на Пловдив за

...
Още по темата: Зико: Да начертаем бъдещето на Пловдив за
Коментари Харесай

Какво обещават претендентите за райкметове

Още по тематиката: Зико: Да начертаем бъдещето на Пловдив за 50 години напред

Георги Стаменов, " Централен "

Свършихме доста, само че огромните провокации са пред нас. Показахме по какъв начин би трябвало да наподобява един европейски град и доказахме, че като екип можем да създадем изискванията за най-хубав живот на всички наши съграждани.

На първо място измежду целите ми поставям възобновяване на Първа мъжка гимназия, създаване на още едно учебно заведение и две детски градини. Дондуковата градина - планът е подготвен и следващата година ще стартираме ремонта. Облагородяване на междублоковите пространства.

Костадин Язов, " Южен "

С опита ми в законодателната активност и в екип със Здравко Димитров можем да превърнем " Южен " в един от най-хубавите региони. Това, което съм видял в чужбина, ще го използван и тук. Имам персонална идея за Народното читалище " Христо Ботев ". Моето предпочитание е да се трансформира в съвременно културно средище. Държа да се създадат две детски градини, тъй като в региона живеят доста младежи.

Иван Стоянов, " Източен "

Осем години бях шеф на " Чистота " - работа и работа. С новото предизвикателство за " Източен " поемам тази отговорност с двойно повече старания. Районът повече от 10 години се ръководи добре. Междублокови пространства, създаване на паркинги и осветяване са част от дилемите. Пред всеки блок в Столипиново би трябвало да се създадат детски площадки.

Костадин Димитров, " Тракия "

Гордея се, че за 8 години превърнахме " Тракия " в прелестно място. Това е страховит регион. Не зная кое да посочи като триумф - парковете, които изградихме, спортните площадки, залите, детските кътове. Облагородихме междублоковите пространства, построихме детска ясла. Парк " Лаута " е горделивост за тракийци. Представете си какво ще стане, когато имаме нова Математическа гимназия в " Тракия " и Център за научни проучвания. Най-доброто следва.

Стоян Алексиев, " Северен "

Осем години управлявам " Паркове и градини " с над 600 чиновници. Имам управнически опит. Направихме Пловдив по-красив и зелен. На 40 година съм, кореняк пловдивчанин пето потомство. Баща съм на три деца. Мотивиран съм да желая доверието на жителите, с цел да развием още по-добре в идващия мандат региона.

Димитър Колев, " Западен "

В последните два мандата построихме детска градина " Мир ". Реновирахме парк " Розариума ", посещаван всеобщо от пловдивчани. Изградихме паркове в Акациева горичка и кв. " Прослав ". В момента вършим четвърти парк. Направихме доста тротоари, детски площадки и улици. В идващия мандат ще създадем три нови парка. Паралелно ще облагородяваме сред блоковете. Ще има още детски площадки, пейки, алеи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР