Още по темата: За пореден път президентът на Българския футболен

...
Още по темата: За пореден път президентът на Българския футболен
Коментари Харесай

Вижте как смелчагата Боби Ми избяга от стадиона

Още по тематиката:

За следващ път президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов се прояви като " заслужен " мъж и огромен благородник. Босът на футбола ни се прояви и като доста находчив, защото съумя да се измъкне от публицистите след загубата от Косово (2:3). Той слезе непосредствено от централната естрада на " Васил Левски " на пистата, където пристигна да го посрещне джипът му.
Вместо да изясни по какъв начин за 15 години ръководство футболът ни дълбае дъното, той прати пред медиите ликвидиралия обичаната игра в родния си Сливен Йордан Лечков.

Вицепрезидентът Лечков се появи пред публицистите и приказва дълго. Традиционно той посочи няколко пъти, че футболният съюз няма виновност за слабото равнище на футбола и че БФС е регулатор. Лечков акцентира върху това, че в националния тим футболистите и треньорите би трябвало да се потвърждават, защото това е трамплин за тях.

" На мен ми писна да нося някакви негативи. На мен ми идва ту мъч, както се споделя - който схваща британски, да ограбвам единствено негативите. Абсолютно никого не сме карали принудително да идва, както и принудително да си потегля. Дали сме опция на всеки да си развива философията, вика си футболистите - всичко, което зависи от нас ", съобщи Лечков. " Какви забележки имате към управлението? Българският футбол не зависи единствено от управлението на футболния съюз. Това са футболни клубове, вътрешно състезание, не желая да се дублирам. Това не е роля на футболния съюз да изкарва футболисти. Това е ежедневна работа на клубовете, те са частни ", сподели още той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР