Още по темата: Трагедия! Български боксьор издъхна от раните си

...
Още по темата: Трагедия! Български боксьор издъхна от раните си
Коментари Харесай

Треньорът на загиналия боксьор проговори!

Още по тематиката: Трагедия! Български боксьор издъхна от раните си Федерацията пращала боксьори в чужбина да ги пребиват за пари! Братовчедът на починалия боксьор: Плащаха му, с цел да губи Трагедията е цялостна! Починалият боксьор пил нещо преди мача

Треньорът на Борис Станчов, който почина на кръга в Албания, не е знаел, че същинското му име не е Исус Величков.

" Ние го знаем като Боби Джи. Повечето боксьори си имат прякори. Никой не обръща внимание ", показа треньорът Венцислав Георгиев пред Българска национална телевизия.

Професионалната кариера на Станчов стартира преди близо 2 години. Изиграва 5 мача в кариерата си, като по думите на треньора " Той се появява епизодично в залата и за мачовете ". " На всеки мач се е легитимирал като Исус Величков ", прибавя още той. " Не се стига до тази легитимация, когато влизаш в зала ", добави треньорът.

" Дори на кантара във въпросния ден се качи, подписа се като Исус Величков, след него се подписах аз изпод. Даже има един документ, който промоутърът издава, като се качи на кантара, какъв брой кг е, той се подписа като Исус Величков, даде си персоналната карта и там я гледаха ", споделя още Георгиев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР