Още по темата: Спецакция в "Орландовци"! Удариха имотната мафия Удар!

...
Още по темата: Спецакция в "Орландовци"! Удариха имотната мафия Удар!
Коментари Харесай

Арестуваха царя на имотната мафия - ромския барон Начо

Още по тематиката: Спецакция в "Орландовци "! Удариха имотната мафия Удар! Задържаха петима при спецакцията в "Орландовци “ и “Малашевци “

Акцията на Специализираната прокуратура и ГДБОП, блокирала тази заран софийските квартали „ Орландовци ” и „ Малашевци ”, е била ориентирана против митичния ромски аферист Начо, некоронован цар на имотната мафия в циганските гета, написа Lupa.bg.

Десетки антимафиоти обсадиха столичните ромски гета и тарашиха над 10 адреса. При акцията са задържани петима души, занимаващи се с имотни измами, измежду които и тарторът на бандата – Начо. Той живее на ул. „ Жак Дюкло ”, женен е и има две деца.

Групата на Начо е разследвана повече от 2 месеца, съгласно оперативни данни арестуваните са отмъкнали посредством машинация над 10 жилището, най-вече на възрастни хора. Засега са открити 3 случая на откраднати парцели на влиятелни местоположения в София посредством разнообразни лъжливи схеми.
Според данни от Специализираната прокуратура, ромската имотна мафия е слагала ръка върху жилищата на възрастни хора с душевен проблеми, като е употребила като подставени лица други роми. След това бандата продавала жилищата на трети лица, като в схемата е забъркан и столичен нотариус. Неговото име към този момент не е оповестено.

При един от случаите на заграбено непознато жилище, бандата на Начо държала в плен дълго време възрастен мъж, до момента в който не им трансферира парцела си. Групата се е подготвяла да постави ръка на нови три парцела. Очаква се по-късно Специализираната прокуратура да изнесе детайлности за операцията
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР