Още по темата: Собственикът на ПФК Ботев Пловдив Георги Самуилов

...
Още по темата: Собственикът на ПФК Ботев Пловдив Георги Самуилов
Коментари Харесай

Георги Самуилов с важна информация за стадиона

Още по тематиката:

Собственикът на ПФК Ботев Пловдив Георги Самуилов наруши близо двумесечното си безмълвие. Петролният необут направи публично изказване по отношение на обстановката със стадион " Христо Ботев ". Реакцията на предприемача очевидно е подбудена от вчерашното изявление на Славчо Атанасов, който се изцепи, че има " няколко препъникамъка " със оборудването и че Самуилов чака новия кмет на Пловдив, с цел да ги реши.
Както е известно, Самуилов разгласи, че рестартът на строителството на стадиона край Бирената би трябвало ще стартира при започване на септември. Според обновената концесия оборудването ще бъде пуснато в употреба в ранната пролет на идната година.

Ето какво се споделя в формалното изказване на притежателя на ПФК Ботев:

Името на " ПФК Ботев “ АД провокира всекидневно многочислени спекулации. Вчера за следващ път бяхме забъркани в тематика с висока социална сензитивност и политически нюанс. Поради което се усещам задължен да отговоря.

Работя прелестно с актуалната администрация на град Пловдив и подновяването на строителните действия на стадион “Христо Ботев " ще се случи по проект с помощта на взаимните ни старания. В момента се довършва актуализацията на техническия план и количествено-стойностната сметка и се организира конкурс за избор на реализатор на строително-монтажните действия.

Футболен клуб Ботев (Пловдив) е спортно сдружение, основано от и за нашите почитатели. Всичките ни дейности имат за цел възстановяване на материалната база, развиване на детско-юношеската школа, изповядване на съществени човешки полезности и феърплей.

Ние се потвърждаваме единствено на футболния терен, а не на политическата сцена. Изказвам своята откровена признателност на кмета господин Иван Тотев и неговата администрация за разбирането и съдействието, което ни оказваха през миналите години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР