Още по темата: Слави Трифонов се размекна, направи нещо изумително

...
Още по темата: Слави Трифонов се размекна, направи нещо изумително
Коментари Харесай

Бомба в bTV: Този мъж сяда в стола на Слави Трифонов СНИМКА

Още по тематиката: Слави Трифонов се размекна, направи нещо удивително СНИМКА

Маги Халваджиян е в цялостна подготвеност да направи следващия си ефирен удар с ново предаване. Което ще се излъчва от средата на септември на мястото на „ Шоуто на Слави “ по Би Ти Ви, написа „ Уикенд “.

 Резултат с изображение за Ненчо Балабанов в ефир на мястото на Слави

За задачата арменския продуцент е избрал впечатляващ екип. Спряга се името на артиста Ненчо Балабанов за водещ на новото шоу.

Източници от „ кухнята “ на продуцента настояват, че става дума за напълно нова като идея продукция. Замислена в пъти по-мащабно, в сравнение с „ Шоуто на Слави “. Което слиза от екран на 31 юли.

Новото предаване на Халваджиян ще бъде изненада за всички фенове на неговия жанр на работа, защото няма нищо общо с плановете, които е правил досега.

Налаганото от години име на Димитър Рачков като главен водещ и участник в продукциите на Халваджиян (Господари на ефира, Като две капки вода, Полицаите от края на града), този път не се тиражира.

Най-вероятния хост на новата идея е Ненчо Балабанов, който последователно се постанова като един от най-харизматичните тв водещи.

39-годишният артист от Котел набра известност преди 4-5 години с качването на видеоклипове на персоналния си профил във Facebook, в които имитира Бойко Борисов, напомня LifeOnline.bg.

От 2014 година е един от водещите на предаването „ Милион и две усмивки “, което се излъчва всяка неделя по Българска национална телевизия.

Балабанов е един от участниците в третия сезон на „ Като две капки вода “, което стартира лъчение по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ през март 2015 година и на 25 май е определен за победител
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР