Още по темата: Скандално ВИДЕО: Ученик се гаври жестоко с

...
Още по темата: Скандално ВИДЕО: Ученик се гаври жестоко с
Коментари Харесай

Местят за 13-ти път момчето от скандалното ВИДЕО

Още по тематиката: Скандално ВИДЕО: Ученик се гаври грубо с учителката си Скандалното ВИДЕО с учителката - в пловдивско учебно заведение Момчето от скандалното ВИДЕО буйствало редовно

Регионалното ръководство на образованието в Пловдив е стартирало процедура по пренасяне на детето както в ново учебно заведение, по този начин и в образователна форма, друга от дневната.

" Очевидно дневната форма на образование не работи за това дете и то се изморява. Докладът по преместването му е стартиран два дни преди да се разиграе обстановката, на която в този момент сме очевидци. Самият възпитаник е осъден с " изключване " преди месец, поради сходни прояви. Това не е случаен случай при него ", сподели Иванка Киркова, шефът на РУО-Пловдив.

" Редно е да кажем, че не можем да упрекваме единствено управлението, педагозите или учителите. Детето има някакъв тип поведенчески проблем, с който би трябвало да се работи в фамилията. Разбира се, че всички осъждаме тази демонстрация на експанзия, само че и като общество би трябвало да се стремим да помогнем за разрешаването на този проблем. С детето са работили не един път психолози и експерти. Той е изключван нееднократно и аз имам нелеката задача в този момент отново да намеря ново учебно заведение за него ", сподели госпожа Киркова, представена от Канал 3.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР