Още по темата: Със странни скандирания бе посрещнат на Сантяго

...
Още по темата: Със странни скандирания бе посрещнат на Сантяго
Коментари Харесай

50 000 посрещнаха Азар с Искаме Мбапе

Още по тематиката:

Със странни викания бе посрещнат на Сантяго Бернабеу новата звезда на Реал Мадрид Еден Азар. Стомилионното попълнение на Белия балет публично подписа своя контракт. Белгийският техничар парафира един до друг с президента на кралския клуб Флорентино Перес. Броени минути по-късно някогашният състезател на Челси театралничи с бяла фланелка без номер.
Азар беше облечен публично - с костюм и вратовръзка и хвана с две ръце фланелката, с цел да театралничи за фотография. “Днес е един доста специфичен ден за всички почитателите, тъй като идва един превъзходен футболист, друг, кадърен да трансформира футбола в нещо вълнуващо и изненадващо ”, бяха първите думи на президента Перес.

“Испанският ми още не е доста добър. Благодаря на президента, фамилията ми. Много съм окуражен да играя с тази фланелка и да подвигна доста титли. От дете бленувам да играя за Реал Мадрид и единствено желая да се насладя на този миг. Мерси, благодаря! ”, съобщи сбито 28-годишният футболист по време на късото изложение.
Едва няколко минути по-късно Еден към този момент беше по футболен екип и слезе да поздрави почитателите. По данни на Marca към 50 хиляди фенове се събраха да почитат новия си кумир. Белгиецът целуна емблемата на кралския клуб и си завоюва бурни аплодисменти от трибуните.

Освен приветствията към новата облага огромна част от публиката не пропусна опцията да изиска от Флорентино Перес още един " Галактико " със викания: " Искаме Мбапе ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР