Още по темата: Рокля-мечта онлайн: изгодна сделка или измама 3

...
Още по темата: Рокля-мечта онлайн: изгодна сделка или измама 3
Коментари Харесай

Онлайн шопинг: Как е най-безопасно да платим

Още по тематиката: Рокля-мечта онлайн: преференциална договорка или машинация 3 разлики сред същинския онлайн магазин и подправения

Начинът на заплащане е най-голяма неустановеност при извършването на покупки онлайн. Всъщност законните уеб сайтове оферират доста високо равнище на отбрана при електронно заплащане. Ползването на кредитна и дебитна карта онлайн е доста бързо, елементарно и несъмнено, само че към момента не е изключително известно у нас. За да се предпазите от злоупотреби, в никакъв случай не въвеждайте данните си в онлайн магазин, който ви е чужд и не наподобява задоволително добре предпазен.

Потърсете знак в уеб страницата, че е сертифициран от световна платежна мрежа като Виза или MasterCard. Най-сигурно е да ревизирате дали в уеб страницата на банката попада въпросният онлайн търговец. Повечето консуматори избират заплащането през Paypal. Тази платформа отстрани всевъзможен късмет недоброжелатели да копират данните от картата ви и да я източат. Огромен плюс на PayPal е, че търговците, регистрирани там, са тествани и безвредни. По този метод получавате още едно увещание, че компанията няма да ви измами с продажбата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР