Още по темата Прозрачността на процеса на вземане на решения

...
Още по темата Прозрачността на процеса на вземане на решения
Коментари Харесай

Президентът Радев публикува втората стенограма от консултациите за КТБ

Още по тематиката
Прозрачността на процеса на взимане на решения изисква постоянно да пристигна миг, в който тайната се отстранява

Защо България още не дава банковия контрол на Европа

От документа са заличени имената на други финансови институции и банки
Президентската институция разгласява втората стенограма от консултациите за КТБ, която се е провела на 14 юли 2014 година и е отдадена на финансовото положение на България. На нея са участвали с изключение на президентът Росен Плевнелиев и ръководителят на Народното събрания Михаил Миков, министър-председателят Пламен Орешарски, ръководителите на парламентарно показаните партии в 42-то Народно заседание, Зинаида Златанова - зам.-министър-председател, Петър Чобанов - министър на финансите, Иван Искров - шеф на Българска народна банка, Калин Христов - подуправител на Българска народна банка, Димитър Костов - подуправител на Българска народна банка, както и Цецка Цачева, Менда Стоянова, Румен Гечев, Йордан Цонев (представени като експерти).

Прави усещане, че на тази среща участва и основният прокурор Сотир Цацаров. Той изяснява на присъстващите дейностите, които е подхванала прокуратурата по следствията за източването на КТБ.

От стенограмата са отстранени имената на банки и финансови институции, разнообразни от КТБ. Нейното наличие може да прочетете.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР