Още по темата: Общината губи 6400 лева на ден под

...
Още по темата: Общината губи 6400 лева на ден под
Коментари Харесай

Превърнаха в паркинг и новата „Братя Свещарови“

Още по тематиката: Общината губи 6400 лв. дневно под носа на кмета На Коматевско глобяват за всеки гаф

Продължението на улица „ Братя Свещарови “, построено преди време като обход на кметския хотел " Империал " с орязването на двора на Гимназията по превоз, също е превърната в паркинг от клиентите на „ Lime Tree ”.

Вчера екип на „ Марица “ преброи 27 автомобила, които бяха паркирани от южната страна на улицата, по която е въведено в двете посоки придвижване. Трасето още няма акт 16 и на процедура не е въведено в употреба. Не е нанесено в кадастралната карта, заради което паркиращите тук няма по какъв начин да бъдат глобени, тъй като пътят няма притежател. С други думи - няма по какъв начин да те глобят, тъй като си паркирал на несъществуваща улица. При същата обстановката обаче на Коматевско шосе, което също няма Акт 16, чиновниците на Общинска полиция лепят фишове /виж стр. 3/. И това отново приказва за друг критерий и още веднъж в интерес на клиентите на бизнес постройката на фамилия Тотеви.

На " Братя Свещарови " съществува и различен парадокс. В двата края на новото трасе има подложен знак " Стоп ", което допуска, че улицата е двупосочна. Това пък разрешава паркирането и от северната страна. В същото време секторът е единствено с две ленти и по този начин се оказва, че може напълно законно да бъде блокиран от паркирали една против друга коли.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР