Още по темата: Община Пловдив на колене пред монополистите Монополисти

...
Още по темата: Община Пловдив на колене пред монополистите Монополисти
Коментари Харесай

Подизпълнител на EVN остави цял квартал без интернет и...

Още по тематиката: Община Пловдив на колене пред монополистите Монополисти трансформират тротоарите в картофени ниви

Жителите на ул. „ Перуника ” и „ Задруга ” в регион „ Южен ”бяха принудени да изкарат пет дни без интернет и телевизия. „ Все едно живеехме на мрачно, без да разберем какво се случва в страната и света ”, описват потърпевшите вследствие на неразбориите сред компаниите.

Интернет и малкия екран на кабелния оператор А1 бяха спрени в къщите до търговия „ Маркита ” предишния петък и ги възвърнаха едвам във вторник. Причината е, че кабелите бяха отрязани от компанията, наета от ЕVN, която имала задачата да подмени старите електрически стълбове с нови. От EVN са предизвестили кабелния оператор, че техен ангажимент е да си прекарат кабелите подземен, както изисква законът. Хората, които имат контракт с А1, изпаднаха в потрес, откакто са им съобщили, че прехвърлянето на кабелите ще продължи 10 дни.

Отрязаните кабели бяха захвърлени върху тротоара и в допълнение тормозиха жителите на квартала. Мнозина от тях не знаеха дали по жиците не върви ток.

След сигнал, подаден от „ Марица ”, интернет и малкия екран в домовете на ул. „ Перуника ” и „ Задруга ” бяха възобновени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР