Още по темата: Общественият посредник на Пловдив Борислав Стаматов навършва

...
Още по темата: Общественият посредник на Пловдив Борислав Стаматов навършва
Коментари Харесай

Омбудсманът на Пловдив астрален близнак с премиера Борисов

Още по тематиката:

Общественият медиатор на Пловдив Борислав Стаматов навършва 52 години през днешния ден. От сутринта той ще приема поздравления, в това число от пловдивчани, които идват да го търсят за подпомагане по разнообразни проблеми. Стаматов се гордее, че е роден на една дата със своя идол и астрален близнак - Бойко Борисов.

Рожденият ден на омбудсмана съответствува със сесията на Общинския съвет, с който екипът му дели една постройка на ул. " Авкс. Велешки " 20. За старейшините и администрацията на локалния парламент Борислав Стаматов е приготвил бонбони. Довечера рожденикът събира в заведение остарели другари.

Зам.-кметът на община Родопи Неази Таир също е рожденик през днешния ден. Пред репортера на " Марица " той си пожелава здраве за себе си своите близки. Таир ще полее празника ден с другари в ресторант. Въпреки че е роден в петък, 13-и, той се счита за късметлия, тъй като е постигнал всичките си фантазии. Миналата година Таир стана дядо на момченце.

Собственикът на хотел " Лайпциг " Радослав Бозуков също е астрален близнак с премиера Борисов и ще черпи през днешния ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР