Още по темата: Наглост! Вижте как таксуват резенче лимон в

...
Още по темата: Наглост! Вижте как таксуват резенче лимон в
Коментари Харесай

Ресторантьорът Станислав Богоев: Аз ли съм алчен?

Още по тематиката: Наглост! Вижте по какъв начин таксуват резенче лимон в Карлово СНИМКА

Не съм лаком притежател на заведение, целият град и хората от района ме познават, работя в родния си град и не позволявам да съм неточен към клиентите. Публикувате погрешна и непроверена информация като вършиме заключения за мен и ги внушавате на читателите си.

Това съобщи пред кореспондента на „ Марица “ в Карлово Станислав Богоев, притежател на кафе „ Дахад “ в Карлово. Аз не работя в някой огромен и оборотен курорт, където никой не ме познава, а в родното Карлово, в което всички се познаваме, добави Станислав Богоев.

Човекът, снимал касовата записка, на която написа „ комат лимон – 0.80 лв. “ е дълготраен клиент на заведението, споделя се Доньо и работи в инспектората на общината. От няколко години той идва в заведението като си носи пакетче чай в джоба и поръчва единствено гореща вода и лимон. Винаги правилно го обслужваме, въпреки че можем да откажем. Никога не сме му давали мотив да е неудовлетворен, съобщи Станислав Богоев. Не знам дали е належащо да оповестявам, че аз закупувам лимона на цената, на която се продава в магазина – сега 4.20 лева Също по този начин не знам дали има друго заведение, в което години наред да се обслужва клиент с такава поръчка – чаша гореща вода с комат лимон, а той да си вади пакетчето чай от джоба. Но изрично не одобрявам да се вършат такива изявления, без те да са тествани, съобщи Богоев.

Станислав Богоев е от най-авторитетните притежатели на заведения в Карлово, той е и дейна социална персона. Кафе „ Дахад “ и заведенията за хранене, които развива всекидневно се посещават от десетки хора, до момента не имало мотив за сходни кавги, реагираха бурно карловци. Няма мотив за сходно отношение, обявиха постоянни гости на заведението.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР