Още по темата: Локомотив и Ботев си стиснаха ръцете за

...
Още по темата: Локомотив и Ботев си стиснаха ръцете за
Коментари Харесай

Гонзо: Жалко, че Ботев не отнесе два-три гола

Още по тематиката: Локомотив и Ботев си стиснаха ръцете за 1:1 Бруно: За дерби са нужни два тима, през днешния ден играхме единствено ние Желко: От втората осмица е по-близо до Европа

Спортният шеф на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов-Гонзо похвали футболистите на отбора за представянето им в градското дерби против Ботев, само че изрази страдание, че неговият тим не е победил.

" Локомотив доминираше от самото начало. Искаше да победи, само че не успяхме. Мачът беше напълно за Локомотив. Очаквах такава доминация. Смятам, че Локомотив изигра много положителни мачове. Изключвам този с Левски, който беше на приблизително равнище. В останалите сподели атакуващ футбол и считам, че през днешния ден всички би трябвало да съжаляваме, че Ботев не отнесе два-три гола.

" Равният си е еднакъв, само че продължаваме да сме в челото на класирането. Задължително е да влезем в шестицата. За Купата ще гоним край ".

" Отборът има добра тактическа дисциплинираност, тренира доста добре и това се демонстрира в мачовете. Адмирации за треньора и футболистите за това, което вършат от една година ", разяснява Гонзо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР