Още по темата: Крах в поп-фолка: ДесиСлава вече е в

...
Още по темата: Крах в поп-фолка: ДесиСлава вече е в
Коментари Харесай

Голяма издънка в bTV стъписа мрежата! СНИМКИ 18+

Още по тематиката: Крах в поп-фолка: ДесиСлава към този момент е в историята

Стилистите на известните персони всекидневно вършат гафове. В множеството случаи обаче изцепките им се трансформират даже в пиар на звездите. Не по същия метод обаче стои въпросът за стилистите на водещите на излъчвания.

Така да вземем за пример екипът на " Търси се " по bTV направи изцепка, която не бе се виждала скоро в ефира. Дрехата, с която се появи Нели Хаджийска, с цел да организира днешното предаване, се оказа допустимо най-неподходящата. Причината е голямото прихлупено деколте, с което водещата цъфна пред камерите. Позата, в която бе застанала Хаджиска караше една от гърдите ѝ а-ха да изскочи и да шокира аудиторията в неделя заран, измежду която има и дребни деца.



Гафът на стилистите обаче се трансформира в изцепка на цялото предаване, защото лиши много време преди някои от екипа да посъветва Терзиева да се поприкрие. В това време обаче операторите самоуверено наблягаха точно на нея и на прелестите ѝ. Дали е било несъзнателно, или не обаче, не се знае.







В същото време екранната половинка на Хаджийска - Меги Димова бе облечена безумно за сезона. Цяла заран от медията тръбят по какъв начин през днешния ден температурите ще са много високи и по какъв начин вън е доста топло. Това обаче не попречи на стилистите да облекат водещата в дълъг ръкав и поло.



Източник: блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР