Още по темата: ИЗВЪНРЕДНО! Къща изгоря в Поповица, търсят труп

...
Още по темата: ИЗВЪНРЕДНО! Къща изгоря в Поповица, търсят труп
Коментари Харесай

Откриха затрупан мъжа от пожара в Поповица

Още по тематиката: ИЗВЪНРЕДНО! Къща изгоря в Поповица, търсят мъртвец СНИМКИ

50-годишният мъж, който изчезна безследно през вчерашния ден при пожар в дома му в Поповица, бе открит тази заран мъртъв. Минчо бил покрит в една от пристройките на горящата къща. Пожарът лумна през вчерашния ден следобед в дома му до локалното учебно заведение и за минути унищожи съвсем цялата къща. В дома били Минчо и майка му Златка. Когато забелязали пламъците, Минчо влезнал в пристройка към къщата им, с цел да вземе стълба и дружно с майка му Златка да гасят, само че се допуска, че не е съумял да излезе на време или се е изплашил и останал вътре.

Всички се надяваха тази заран да открият Минчо жив. Хора от Поповица обиколиха местата в селото, където се събират бездомници, с цел да ревизират дали Минчо не е при тях. Няколко часа по-късно обаче огнеборци, които разчистваха останките от пожара, откриха мъжът покрит.

Според хора от селото Минчо имал душевен проблеми, не бил нападателен, само че страхлив. Новината за гибелта му разстрои през днешния ден селото. Хората описаха, че Минчо бил работлив, помагал на всеки, само че обичал да си попийва.

Само преди няколко дни Минчо се отървал на косъм от гибелта, откакто паднал на жп линията край Поповица и влакът спрял на сантиметри от него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР