Още по темата: Христо Крушарски: Бием, когато ми е кеф,

...
Още по темата: Христо Крушарски: Бием, когато ми е кеф,
Коментари Харесай

Крушарски: Черно тото? Какво е това животно

Още по тематиката: Христо Крушарски: Бием, когато ми е кеф, може и Ливърпул Христо Крушарски за Локо, почитателите и лешоядите

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разгласи, че не се занимава със подмолни покупко-продажби. " Ето във Враца, споделят, че съм си купил мача. Е, по какъв начин да стане? Аз в случай че имам пари, няма да ги дам за такива неща. Вие виждали ли сте " черно тото "? Какво е това животно? Как се приказва, без да го докажеш? За мен Георги Илиев е чист, само че някой употребява момента да ги натопи или да ги излъже. Аз с него не съм приказвал на тази тематика. Говорихме единствено за изискванията и въпросът беше привършен. Не ми се има вяра да е правил такива простотии ", добави Крушарски.

Крушарски също по този начин отбрани своя футболист Георги Илиев. " Това, което се вижда в този момент, е част от работата, която вършим от четири години. Бруно Акрапович е немски ученик. Моят триумф е това, че успяхме да въведем ред и порядък в Локомотив. Не укривам, че Ивайло Петев предложи Акрапович. Поговорихме си пет минути с него и ми стана ясно, че той може да отнеме функционалностите, с които се занимавах ", сподели Акрапович.

" Треньорът би трябвало да съблюдава политиката на притежателя, тъй като той дава парите. Сега в школата на клуба има треньори, които съблюдават условията на Акрапович. Вчера имах диалог с Христо Колев, който води техническата подготовка на школата ", разяснява предприемачът.

" За да приемем мачовете от Лига Европа, ми лиши доста нерви. Парите ги оставям встрани. Проектът за " Лаута " е подготвен от три години. Трябва страната да се намеси, с цел да се направи това, което желаеме. Няма да приказвам за концесията, тъй като няма да стане скоро. Не е въпрос на пари, а е въпрос на схващане и влизане в казуса ", добави още президентът на Локомотив.

" Не имам вяра на нищо за Георги Илиев, до момента в който не се убедя самичък. Не имам вяра, че един футболист на тези години ще се подложи на такова оскърбление. Всички знаем по какъв начин ги играем игрите. Бил съм постоянно покрай футбола и знаех по какъв начин се вземат решение нещата - с схващане. Ако сме единни, ние президентите, няма да има такива проблеми ", сподели Крушарски.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР