Още по темата: Една сълза за Чико Сеч в Ботев!

...
Още по темата: Една сълза за Чико Сеч в Ботев!
Коментари Харесай

За господин Замфир, мистър 40 процента и най-важния мач...

Още по тематиката: Една сълза за Чико Сеч в Ботев! Вижте с какъв брой са санкционирани играчите

За Ботев Пловдив стартира най-важният мач. Не, друг против Витоша Бистрица - той е единствено за тези в Ботев, които се тормозят за заплатите си и броят точките (б.а. и за това ще кажа няколко думи по-долу). Най-важният мач е Колежа.

В него жълто-черните се нуждаят два-три крана първоначално и доста самообладание в очакване на скъпоценната победа - стадионът с 18 000 седящи места под козирка, който ще изстреля Ботев в друга орбита.

По тази причина ще преглътна играта, която демонстрира Ботев този сезон. Честно казано - отчайваща. Това го споделям за спортния шеф Адалберт Зафиров, да си знае, че нещо се пообърка в интервютата в последно време. За Желко Петрович нищо неприятно не мога да кажа - просто индивидът не разбра в какво тресавище го докараха. Желко, брате към този момент не проличава, че имаш концепция по какъв начин да извадиш тима от тресавището, в което го вкараха няколко управнически недалновидни решения. Но ти имам вяра, та ти още нямаш 100 дни в клуба. А и знам, че харесваш атакуващия футбол. Той е генетично заложен в клубното ДНК на Ботев, по тази причина и ти имам вяра. Играл си, въпреки и малко с Марадона. ще се оправиш.

Думата ми е за Адалберт Зафиров (господин Замфир, както го назовава Желко Петрович). Въпросният Замфир се изложи малко в броенето. Предполагам, че не му е била мощна част в учебното заведение, по тази причина ще му дам едни жалони, с които различен път да не подвежда неумишлено. Господин Замфир сподели: " Ако проследим случилото се от зимата до края на сезона, нещата не бяха добре. От 20 мача имахме 2 победи, 10 равенства и 8 загуби. Това някак си наклони везните ".

Така да кажа за статистиката - в последните си 20 мача Ботев има 5 победи (1 с дузпи против Черно море за Купата), 7 равни и 8 загуби. И ще допълня, че последните три загуби (с Черно море на открито 0:1, с Лудогорец 0:2 вкъщи и с ЦСКА 0:1 като гост) са толкоз предстоящи, че даже и Моурниьо да беше отпред, не можеше да ги избегне. Те пристигнаха след загубата във финала с Локо.

Като състезателен шеф господин Замфир би трябвало да знае, че сегашните футболисти (и Тодор Неделев в това число) не демонстрираха темперамент освен във финала, само че и в един доста по-голям мач преди този момент. В деня на погребението на Чико изгубиха с 1:3 от Левски (с един пробен състав) в Коматево. Този мач те не биваше да го губят по никакъв метод. Далеч съм от концепцията, че Ботев е трябвало да загуби от Левски, както се получава в последно време. Сега ликът на Чико на екипа, който носят същите тези футболисти от мача с Левски, стои някак не на място.

Накрая един любопитен проблем - господин Замфир сподели: " Поставили сме краткосрочни цели – 6 точки в идващите два мача. Ако футболистите го създадат, ще им се върнат парите. Искаме да забележим, че тези пари в действителност ще бъдат направени. Да, санкцията е в размер на 40 %. ”

Сега да кажа какво написа в една книга, която се назовава Кодекс на труда: " Работодателите в някои случаи не уволняват служащия, а подхващат дейности за удръжки от трудовите му хонорари, още веднъж в нарушаване на законовите правила в Кодекса на труда. Вярно е, че Кодексът дава опция за удръжки от трудовите хонорари. Правният механизъм на имуществената отговорност на служащия съставлява плануванаъа в чл.272 от КТ опция за работодателя да приспадне суми, които служащият или служителят му дължи, само че единствено в категорично планувани хипотези:
• за получени аванси; • при надвзети суми в резултат на механически грешки; • при удръжки в тази ситуация по чл.210, ал.4 от КТ – при лимитирана имуществена отговорност ".

Ако тази глоба не е в ущърб на Кодекса на труда, то това значи ли, че възнагражденията в Ботев са по скица, която е по-различна от общо признатата?

За край три въпроса, в случай че господин Замфир пожелае, може да отговори, с цел да няма недомлъвки:

По какъв метод ще бъдат удържани парите на играчите, в случай че се провялат в двата мача напред?

Да не би успеха над Локомотив Пловдив да е сигурна по някакви неведоми аргументи и всичко да е прахуляк в очите на хората?

Адалберт Зафиров и Желко Петрович разделят ли се с 40 % от възнагражденията си при неуспех против Витоша и Локо?

p.s. И най-после ето видео с същинския Замфир - Джордже, който ще ви трогне с творбата " Самотният овчар ". Поздрав и за теб, Адалберт. Нищо персонално, само че...
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР