Още по темата: Две коли, камион и трактор горяха в

...
Още по темата: Две коли, камион и трактор горяха в
Коментари Харесай

Първо в Марица: Подпалените коли в Съединение са на...

Още по тематиката: Две коли, камион и трактор горяха в Съединение

Неизвестни подпалиха два автомобила, камион и трактор на съветника от „ Сдружение за Съединение ” Георги Руменов. Екшънът се разигра тази заран към 3 часа. 44-годишният Руменов бил в дома си, когато се събудил от лумналите пламъци на двора. Когато излязъл, горели лекия му автомобил „ Мерцедес ” и „ Шкода ”. След подаване на сигнала на място незабавно дошъл един противопожарен автомобил. Огнеборците загасили пламъците. При огледа станало ясно, че мерцедесът е погубен напълно, а на втората кола са нанесени вреди по предната част.

Малко след погасяването на пламъците в двора на Руменов обаче бил получен различен сигнал, че горят товарен камион МАН и трактор. Те били в двора на мелницата, която Руменов стопанисва.

„ В бизнеса врагове нямам, имам в политиката ”, разяснява Георги Руменов пред „ Марица ”. Той изясни, че сега се правят огледи. Недоумява по какъв начин подпалвачът е влезнал в двора на къщата, откакто има плътна и висока 2,50 м ограда и видеонаблюдение. Руменов посочи, че с изключение на двата леки автомобила, при пожара е изгубил фадрома и камион, обиден е и бус, паркиран наоколо.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР