Още по темата: Дъждовете започнаха! Порой удави Пловдив СНИМКИ Офиси

...
Още по темата: Дъждовете започнаха! Порой удави Пловдив СНИМКИ Офиси
Коментари Харесай

Бизнесът на бул. „Васил Априлов” беснее СНИМКИ

Още по тематиката: Дъждовете започнаха! Порой удави Пловдив СНИМКИ

Офиси по бул. „ Васил Априлов ” останаха под вода. Компюртрите дефектират, контактите и щепселите са мокри, а чиновниците изхвърлят с кофи водата, с цел да не се унищожи и документите на клиентите им. Шахтите са затлачени и водата се връща в пространствата след всеки дъжд, показва Диляна Желева, началник на I&G Brokers. Парадоксално е, че всякога преди прогнози за дъжд, ние се обаждаме на посочения телефон на община Пловдив и оттова никой в никакъв случай не подвига, споделя застрахователката. След ремонта на булеварда, трите дъждарки бяха отстранени от най-ниските точки и вместо тях беше поставена една на високо, включва се и Людмил Тронков. По думите му тя не е почиствана от предходната година.

Застрахователният офис е ситуиран на ъгъла на ул. Волга и Васил Априлов, тъкмо против полицията. При всеки дъжд, изобщо не приказваме за проливен, поради огромния надолнище от високото се стичат пясък, камъчета, листа, клони, които затлачват дъждарката, описват хората от региона. Ако можехме, ние щяхме да я чистим шахтите, единствено и единствено да минимизираме вредите по офиса, безапелационна е Диляна Желева.

Защо никой не потърси сметка на проектантите на бул. „ Васил Априлов ”, който бе ремонтират напълно скоро, питат се пловдивчани. Движението по основната пътна артерия и сега е мощно затруднено. Бензиностанцията против Второ РПУ също е под вода.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР