Още по темата: Чичо Пенчо захапа "Ботев": Играят само срещу

...
Още по темата: Чичо Пенчо захапа "Ботев": Играят само срещу
Коментари Харесай

Денят Х за Ботев - ново начало?

Още по тематиката: Чичо Пенчо захапа "Ботев ": Играят единствено против ЦСКА

Две седмици след злощастния край с Локо за купата на България босът на Ботев Георги Самуилов ще оповести резултатите от разбора освен на представянето във финала, само че и на всичко, което се случи през този сезон на жълто-черните.

Мое обвързване е да открия повода да се стигне до този миг на отчаяние, сподели Самуилов след фиаското на " Васил Левски ".

Всички изкушени от футбола (не единствено ботевисти) не престават да се питат: Какво ще се случи във ФК Ботев на 29 май? Ние също попитахме читателите на marica.bg. Предлагаме ви резултатите от тази наша анкета, в която вота си дадоха над 20 хиляди пловдивчани.

Оказва се, че множеството хора са обхванати от незаинтересованост. Почти всеки втори (43.3%) счита, че нищо няма да се промени в клуба и той ще продължи на автопилот.

Един на всеки пет интервюирани (18%) е на мнение, че босът Георги Самуилов ще разгласи отдръпването си от Ботев. На радикално противоположното мнение са тъкмо толкоз (17.5%) - те считат, че през днешния ден Самуилов ще разгласи началото на довършителните работи на Колежа.

На 10 дали своят вот един (10.6%) е за промяната на треньора Николай Киров.

В унисон с революционната конюнктура във футбола ни 6.4 % считат, че от Ботев ще разгласят резултатите от детектора на лъжата след финала за Купата.

И най-после, само че не на последно място - 4.3 % са на мнение, че ще се разбере къде ще играе Тодор Неделев. В понеделник той бе безапелационен: " Пак ще го кажа - в България ще играя единствено за Ботев. Ако има добра оферта от чужбина, ще я прегледам ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР