Още по темата: Англия - България, или два куфара, 2

...
Още по темата: Англия - България, или два куфара, 2
Коментари Харесай

Шестима били зверски добре наквасен английски национал...

Още по тематиката: Англия - България, или два куфара, 2 дузпи и 2 неточности за 4:0

Футболистът на Челси Дани Дринкуотър, който сега играе чартърен в Бърнли, бил пребит през миналата седмица след запой в дискотека в град Манчестър.

Доскорошният британски национал се напил и задявал гаджето на играча на доста по-скромния Скънторп - Госи Нте. Пияният Дринкоутър декларирал, че приятелката му ще си тръгне с него.

Това разгневило тъмнокожия Нте, който викнал още 5 души и пред дискотеката всички те пребили халфа, който стана първенец на Англия.

Според пресата на Острова струващият 35 милиона футболист лежал целият в кръв, когато приятелите на ядосания Госи Нте го карали да му счупи и двата крайници, а той ги послушал почнал да му скача по ходилата.

След като го пребили, шестимата души го оставили на земята и си тръгнали. За случая бе обявено още предходната седмица, само че не се знаеха детайлности, както и коя е жертвата на побоя.

В момента Дани Дринкуотър не е разполагаем за мениджъра на Бърнли Шон Дайш, защото към момента не е възобновен от контузиите, нанесени му в резултат на разпрата.

Припомняме, че това не е първи случай за британеца, който преди време, още веднъж пийнал, провокира злополука./blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР