Още по темата: Ад в поп-фолка! Деси Слава нанесе тежък

...
Още по темата: Ад в поп-фолка! Деси Слава нанесе тежък
Коментари Харесай

Война в поп-фолка: Галена и Анелия отново на нож

Още по тематиката: Ад в поп-фолка! Деси Слава нанесе тежък удар на колежка Кошмар в поп фолка! Азис на косъм от гибелта Скандал в поп-фолка: Андреа стана за смях с тази СНИМКА

Анелия показва ненадейно другарство с Десислава. Това взривило Галена, която от години е във война с колежката си.

Припомняме, че гласовитката от Стара Загора поканила Деси на рождения си ден, който беше преди броени дни.

Всъщност Десислава била единствената от чалга гилдията, която участвала на купона по случай рождения ден на Анелия.

Едно от дребното другарства, които Ани демонстрирала със свои колежки, било това с Андреа. Само че половинката на Кобрата не отишла на празненството.

Преслава пък изпратила поздравления в обществената мрежа. Топ звездата на „ Пайнер ” по този начин и не намерила време, с цел да почете рожденичката.

Вероятно препълненият й график с задължения и дребната й дъщеричка Паола й попречили да участва на празненството.

Бившата жена на Коко Динев обаче привлякла в обкръжението си Десислава, която както е знае се измежду най-близките приятелки на Галена.

„ Това е остроумен ход от страна на Анелка, която е в тиха война с Галена от години. Тя постоянно й е била болна тематика и не стопира да гони равнището й. Определено се пробва да нервира съперниката си, като й отмъква приятелката под носа “, шушукат в средите.

В Инстаграм профила на звездата се появи фотография и със сина на Десислава – Борис. „ С него доста си отиваме! “, не пропусна да означи Ани, която театралничи с тоалет в същия десен в какъвто е облечен и малчуганът.

Всъщност рожденият си ден Анелия посрещна не къде да е, а в палата си в Бояна. Къщата на певицата е прясно приключена и най-неочаквано за множеството й близки, тя ги събра на празненство вкъщи.

„ Тя постоянно е била дискретна и е внимавала кой кани в покоите си. Явно обаче е преодоляла бариерата си “, разясняват доближени до звездата на „ Пайнер “, написа hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР