Още по темата: 10 журналисти поемат към властта Тенор пее

...
Още по темата: 10 журналисти поемат към властта Тенор пее
Коментари Харесай

Художник и полицай искат да управляват в Подбалкана

Още по тематиката: 10 публицисти поемат към властта Тенор пее в листата на ГЕРБ, Българска социалистическа партия вади диригент Хлебар, банкер и родолюбец желаят да ръководят Хасково Гайдарят на Валя Балканска е претендент за общински консултант

Истински азбучник на специалностите откриваме в CV-тата на претендентите за кмет в подбалканските общини. Многообразието е годно за всички райони, сочи изследване на „ Марица “. Кметският пост съблазнява учители, лекари, инженери, финансисти.

Две дами, които са с идентични специалности и идентични дребни имена, влизат в конкуренция за кметския пост в Хисаря. Инж. Пенка Дойкова от Партията на зелените, която ръководи през последните четири години, и предшественичката ѝ на кметския пост инж. Пенка Ганева от Политическа партия ГЕРБ се срещат на арената пред гласоподавателите за повторно. И двете са работили в администрацията на града, а преди да застанат отпред на локалната власт, са били заместник-кмет на общината. Инж. Ганева обича националните танци, инж. Дойкова - природата.

Инженер е и претендентът за кмет на община Карлово от Българска социалистическа партия Манол Манолов. Той е приключил в Санкт Петербург и е потвърден експерт по особено произвеждане. Манолов е общински консултант в продължение на няколко мандата в Общинския съвет.

Двама финансисти от двете страни на Средна гора мерят сили в своите територии. Възпитаникът на УНСС Димитър Кацарски желае да ръководи ​община Хисаря. Той има опитът на основен специалист „ Приходи “. Кацарски е претендентът на ВМРО-БНД. А в община Сопот да поеме кормилото е решен Георги Григоров. Той е финансист, приключил Стопанската академия „ Димитър Ценов “ в Свищов, с добра кариера, от дълги години е шеф на клон на застрахователно сдружение в Карлово.

Опитен служител на реда от СПА столицата на Балканите за повторно дава поръчка, че желае нов модел на ръководство в своята община. Иван Иванов, чийто трудов стаж е в системата на Министерство на вътрешните работи и 15 години е бил шеф на Районното в Хисаря, по обучение е химик. Междувременно приключил право във ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий “, а в този момент е правосъден заседател в Окръжен съд -Пловдив и интензивно поддържа спортна форма с плуване.

Учители по обучение са претендентите на Българска социалистическа партия в Сопот и Хисаря. Станислав Стоенчев от Вазовата община практикува специалността, а Ива Вълчева, която е претендент за кмет на Хисаря, избра за свое занятие туризма и се преквалифицира в специалист. Тя е дълготраен ръководител на читалище „ Искра “ в Хисаря, самодейка, запалена по националните танци. В средата на мандата Ива Вълчева оглави локалния парламент. Станислав Стоенчев пък остана правилен на учителската специалност и в свободното време интензивно спортува футбол.

Художник, резбар и преподавател по специалност счита, че Вазовият град има потребност от нов жанр на ръководство. Той е Христо Цолев - цяло десетилетие се бори неуморно и докара до сполучлив край идеята на сопотненци. Цолев е бил и кмет, и ръководител на Общинския съвет в Сопот.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР