Още по-строги мерки в борбата с коронавируса въведе кметът на

...
Още по-строги мерки в борбата с коронавируса въведе кметът на
Коментари Харесай

Още по-строги мерки в борбата с коронавируса въведе кметът на Монтана Златко Живков

Още по-строги ограничения в битката с ковид вкара кметът на Монтана Златко Живков, научи организация Bulnews.
Той издаде трета заповед от въвеждането на изключително състояние поради ковид. С нея в Монтана се лимитира достъпът на хора до парковете и градинките. Затварят се нощните и увеселителни заведения. Банките и аптеките ще продължат да работят. Обособените за храна места в комерсиалните обекти се затварят. Жителите на Монтана да лимитират до най-малко излизанията отвън дома без причина са измежду новите ограничения.
"На всички банкомати, вендинг автомати, кафемашини да се прави строга стерилизация от притежателите. Всички превозвачи, включително таксиметрови да съблюдават строги ограничения за стерилизация на транспортните средства. Баничарници, РЕП-ове, заведения за бързо хранене могат да работят единствено на гише. РЗИ и Областния щаб наблюдават за това като слагането на маси и столове при тях е безусловно неразрешено. Задължително е потреблението на персонални защитни средства и строга стерилизация. Не считам да се удрям с родителите на децата, които посещават парковете и които не престават да ги посещават безусловно безконтролно. Просто сега Италия са на фаза, при която карабинерите наблюдават за това нещо. Органите на реда и полицията ще би трябвало да наблюдават за тези неща. Хотелите - да работят със затворени кафенета, лоби питейни заведения и заведения за хранене при включена закуска, същата да се обезпечи вид "кетъринг ", на място в стаята. Фризьорски салони и козметични студия работят при съблюдаване на висока персонална хигиена, стерилизация на работни места. Преустановява се активността на СПА услугите. Преустановява се работата на автопазара в Монтана. ", сподели Златко Живков.
Физическите и юридическите лица да употребяват електронните услуги на община Монтана. Работници от общинско дружество "Чистота” правят стерилизация в целия град. Миенето на улиците стартира от предишния месец и продължава. Кметът Златко Живков се обърна към жителите на община Монтана:
"Уважаеми съграждани, останете си в къщи! Живота и здравето на нас, на децата ни е по-важно от всичко друго. Бъдете виновни! Не можем да бъдем единствено положителни. Трябва да бъдем и виновни! Не единствено поради нас, само че и поради всички, които ни заобикалят. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР