Още по-интересна студийна програма ще предложи спортният екип на Нова

...
Още по-интересна студийна програма ще предложи спортният екип на Нова
Коментари Харесай

Богата студийна програма с още водещи допълва българския футбол по DIEMA SPORT

Още по-интересна студийна стратегия ще предложи спортният екип на Нова Броудкастинг Груп на почитателите на българския футбол - настоящи събеседници, любопитни репортажи, обзор на обществени мрежи, задълбочени разбори и конфликт на гледни точки. Обновената студийна стратегия „ efbet Лига футбол “ ще бъде представяна от телевизионни тандеми, които ще срещат феновете с най-вълнуващото към всеки дуел от родното състезание. Това са известните и обичани публицисти Валерия Видева-Желязкова - Ясен Деянов и Павлета Рашкова - Мирослав Арабаджиев и Велислава Миланова - Борис Мутафчиев.

Зрителите могат да проследят старта на новия формат на студиото още този петък в 17:00 ч. в ефира на DIEMA SPORT, когато водещите ще показват атмосферата, страстта и упованията преди първия мач от кръга Арда - Ботев Враца (17:30 ч.). С същия ден футболните страсти ще продължат със конфликта сред втория във краткотрайното класиране Черно море и Берое. Мачът е от 20:00 ч., а студийната стратегия през целия уикенд ще бъде показана от водещите Велислава Миланова и Борис Мутафчиев. В събота феновете ще могат да проследят два дуела по DIEMA SPORT. Първият е от 17:30 ч., когато един против различен се изправят тимовете на Славия и Локомотив София, а по-късно, от 20:00 ч., 12-кратните първенци Лудогорец ще търсят успеха вкъщи против Ботев Пловдив. В неделя от 17:45 ч. е мачът сред Етър и краткотрайния лидер Локомотив Пловдив, а от 20:15 ч. ЦСКА среща ЦСКА 1948.

Освен атрактивно наличие, за почитателите на българския футбол ще има още изненади. Една от тях е предизвикването „ Нашата игра “ , в което всеки искащ може да ревизира знанията си за българския футбол и да завоюва специфични награди. След всяко студио водещите ще задават забавен и занимателен въпрос в края на предаването, а правилните отговори ще чакат на уеб страницата Gong.bg в специфична секция, отдадена на играта.

По традиция  в програмата на DIEMA SPORT футболът от efbet Лига ще бъде съществена тематика в програмата още с обичайния преглед на кръга, предаванията „ Героите на кръга “, „ Головете на кръга “, „ Домът на футбола “ и „ Преди кръга “.

Не пропускайте да наблюдавате най-интересното от efbet Лига в каналите от спортния пакет DIEMA XTRA и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР