Още по-голям оптимист съм за съставянето на кабинет. Това съобщилидерът

...
Още по-голям оптимист съм за съставянето на кабинет. Това съобщилидерът
Коментари Харесай

Борисов отговори ще се кандидатира ли за премиер: „Няма по-опитен и по-можещ“

Още по-голям оптимист с ъм за съставянето на кабинет. Това заяви водачът на ГЕРБ Бойко Борисов , който е на посещаване в Пловдив, където се строи пречиствателна станция.

" Всички партии, още на изборите са заявили какво могат и какво не могат да вършат, тъй че да го повтарят всеки ден, не виждам безусловно никакъв смисъл. В една сходна обстановка, в която е изпаднала страната като политическа мощ, единственото, което е разсъдък, разсъдък да има държавно управление, да има парламент, тъй като Народното събрание за наслада работи ", съобщи Борисов в отговор на въпрос по какъв начин вървят диалозите с останалите партии, написа Дарик.

" Има прогрес по доста тематики . Ние вършим в Народното събрание обединения с големи болшинства ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

Той дефинира като " голям прогрес " срещите на политическите партии, които се случват последните дни.

" Може да се изготви документ , обезпечен от политическите партии от министри, които не са политически лица, да нервират, както е служебното държавно управление, с къс мандат, месец, два, три, пет, колкото се разберем, да мине зимата, да се решат проблемите, от там нататък, ясно е, че ще се отива на избори. Трябва ли в този момент или след няколко месеца. Това е единственото, което ни води. Ако е в този момент, нищо повече от това, което сме създали до момента, няма да се направи. Ако е след няколко месеца, във всички случаи, ще има повече изгоди ", безапелационен е Бойко Борисов.

Той бе запитан дали ще е претендентът на ГЕРБ за министър председател:

" Какво да ви кажа, в друга страна това нямаше да се разисква, нито има по-опитен, нито по-можещ, нито с по-голям престиж на открито , тъй като миграционната рецесия, ще я спра незабавно ", съобщи Борисов.

" Няма да го причиня това нито на себе си, нито на фамилията си, нито на партията ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

" Защото вие виждате в една демократична страна, излиза министър-председателят и споделя " Аз задържам моя конкурент " и за вас това е нищо, за вас това не е скандал и вие същите говорите за правова страна, не ви ли е позор, не ви ли е позор. Той се хвали, че ме е арестувал пред децата и фамилията, пред бременно дете ", увеличи глас Борисов, след което се извини за тона.

Бойко Борисов съобщи, че е допустимо ГЕРБ да поддържа и втория и третия мандат за сформиране на държавно управление, в случай че първият е несполучлив.

" Ние можем да подкрепим всичко в името на хората. Аз няма по какъв начин да обясня по-късно за какво виновниците за тази рецесия ги поддържам още веднъж да създадат същите бели ", добави Борисов.

" С риск да кажете, че има някакво стопляне сред мен и президента Радев, а такова няма, той постъпва доста умно ", безапелационен е Борисов поради забавянето на връчването на първия мандат за сформиране на държавно управление.

" България се люшка, защото министър председателят е най-овластения. Сега пък президентът е свръх овластен посредством процедурата служебно държавно управление ", изясни водачът на ГЕРБ.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР