Още откакто разбрахме че на режисьорския стол на Barbie застава

...
Още откакто разбрахме че на режисьорския стол на Barbie застава
Коментари Харесай

Как реагира Марго Роби, когато някой я хване за дупето

Още откогато разбрахме че на режисьорския стол на Barbie застава Грета Гъруик, ни стана ясно, че няма да получим обичайна захаросана розова Барби.
 Симу Лиу,
Барби може и да не е единствено една

Ще бъде в действителност забавно

И макар че на пръв взор наподобява тъкмо такава, поради метода, по който видяхме облечена Марго Роби по време на фотосите на кино лентата, по всичко проличава, че нейната Барби не се тормози да се пази и да раздава " правораздаване ", когато някой прекали с държанието си.

От Hollywood Life разбираме, че Марго Роби е подготвена да се бие на снимачната площадка на новия филм за известната кукла. 31-годишната актриса снима сцена, в която различен артист (в ролята) я удря по дупето и нейното отношение в ролята ѝ на емблематичната играчка е много ненадейно. Марго удря мощен пестник на артиста, откакто той протяга ръка към задните ѝ елементи по време на фотосите.

Сцената демонстрира по какъв начин артистът тича зад Барби и я " шляпка " по дупето, до момента в който тя е в тил на плажа. Реакцията от страна на Барби не закъснява и тя му удря подобен мощен пестник, че " свят му се завива ".
 Райън Гослинг, “Барби”, Warner Bros. Pictures и фотографията на артиста в ролята на Кен
Колко секси е Райън Гослинг като Кен

Актьорът влиза в ролята на половинката на Барби

След като публично беше доказано, че Райън Гослинг ще изиграе Кен, успяхме да разберем и по какъв начин тъкмо ще наподобява в тази роля. Гослинг е като една още по-секси своя версия. А не бяхме допускали, че има накъде повече. И признаваме си, двамата с Марго Роби ще бъдат най-сладката и най-захаросаната екранна двойка, която сме виждали. Но им отива, не можем да отречем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР