Oще от встъпването си в длъжност в края на 2021

...
Oще от встъпването си в длъжност в края на 2021
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на LG обобщава годината с „F.U.N. Talk“

Oще от встъпването си в служба в края на 2021 година основният изпълнителен шеф на LG, Уилям Чо, интензивно работи със чиновниците на компанията посредством програмата " CEO F.U.N. Talk ". Деветото издание на събитието се организира на 7 декември в LG Twin Tower в Yeouido, Seoul, като в него бе разисквана миналата година и гласно бе изразена решимостта да се форсира постигането на Future Vision 2030.

Г-н Чо стартира с самопризнание за всеотдайността и напъните на всички през, изпълнената с провокации, отминала година. Той посочи оповестяването на Future Vision 2030 година като едно от най-запомнящите се събития. " То беше резултат от групови старания и добре премислени решения ", съобщи CEO Чо. „ Заедно ще се стремим да осъществим уговорката си за реализиране на тази визия, да се ангажираме със смели нови провокации и да развиваме нови вълнуващи пътешествия. "

Визията обрисува трансформацията на LG в Smart Life Solution Company, която да излиза отвън рамките на домакинските уреди. Да се трансформира в компания, която свързва и усъвършенства другите прекарвания на своите клиенти във всички сфери на живота.

В допълнение към постоянните съвещания на " F.U.N. Talk " през годината, CEO Чо загатна присъединяване на висши шефове като CFO, CSO и CTO в насърчаването на просвета и тясна връзка сред управителния екип и чиновниците.

По време на събитието, CEO Чо разиска стратегическите насоки за 2024 година, в това число възстановяване на портфолиото, основаване на резултати посредством консолидиране на „ Customer Experience and Digital Transformation ", както и усилване на бъдещата подготовка. Той акцентира на функциите, върху които всяка организация би трябвало да се концентрира, с цел да форсира постигането на Future Vision 2030.

„ Home Appliance & Air Solution Company би трябвало да ускори опциите си за подготовка за бъдещето, в това число интелигентните домашен уреди, а Home Entertainment Company би трябвало да се концентрира върху ускоряването на растежа на бизнеса си с платформи, с цел да се трансформира в същинска компания за медийно забавление ", сподели основният изпълнителен шеф Чо. „ Vehicle Component Solutions Company би трябвало да продължи да усъвършенства опциите си, с цел да реагира съответно на измененията в трендовете при софтуерно дефинираните транспортни средства, а Business Solutions Company би трябвало да се трансформира в B2B експерт, като разшири бизнеса си с настоящи решения. "

CEO Чо също по този начин отличи спечелилите в премиите за нововъведения на LG Electronics за техния извънреден принос в основаването на неповторима стойност за клиентите. Четири екипа бяха определени за тазгодишни спечелили в премиите: екипът за създаване на първото в света решение за безжично предаване на 4K/120Hz за OLED телевизори; Task team екипът който промени парадигмата на абонаментните услуги; екипът, който увеличи удобството на клиентите посредством основаването на интегрирана система за позвънявания от клиенти; и Task team екипът за растеж в региона на морския транспорт на товари.

Той изрази уговорката си тези награди да се не престават развиването си и в бъдеще. „ Тази награди ще продължат да работят в посока, която награждава напъните на всички членове на LG Electronics, които работят старателно и заслужават самопризнание за достиженията си ", загатна CEO Чо, „ При нас воин е всеки, който поставя непрестанни старания и поставя старания да сътвори добавена стойност за потребителите ни, по отношение на професионалната си роля. "

Събитието „ CEO F.U.N. Talk ", което беше последното за годината, провокира въодушевени реакции от страна на чиновниците. Над 10 000 индивида участваха в него, като преди този момент те споделиха разнообразни отзиви в секцията за онлайн мнения в отговор на въпроса: „ Кое е най-запомнящото се достижение на LG Electronics през тази година? "

Сред оповестените хиляди мнения, са: " Всеки, който постави изключителни старания - даже по време на провокациите, в действителност реализира достижение, " Запомнящо е да следя по какъв начин LG последователно се трансформира с всяка интензивност за ребрандиране на марката, а това ме кара да чакам с неспокойствие идната година " и „ Наред с стартирането на новаторски артикули, връзката сред управлението и чиновниците също беше впечатляваща, като да вземем за пример „ CEO F.U.N. Talk ", където споделяме достиженията си на тримесечие, отделяйки време, с цел да им отдадем нужното внимание. "

По време на събитието, господин Чо се включи в откровена Q&A сесия със чиновниците. Той акцентира най-много на въпроса на един от чиновниците по отношение на визията на компанията за идната година. " Искам да основа организация, от която всеки желае да бъде част - радостно работно място, което предизвиква хоризонталната връзка оттатък йерархията, и което е по-важно - организация, която непрекъснато реализира високи резултати ", споделя CEO Чо. „ За да реализираме това, би трябвало да свържем в едно нашата задача, визия и цели и да се фокусираме върху осъществяването. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР