Още от времето на Древен Египет човечеството е запознато с

...
Още от времето на Древен Египет човечеството е запознато с
Коментари Харесай

Използвайте содата за хляб по тези 15 различни начина

Още от времето на Древен Египет човечеството е осведомено с потребните свойства на содата за самун. В актуалния свят са известни повече от 300 метода на потребление на содата в всекидневието. В тази публикация ще ви разкрием 15-те най-известни метода за нейното потребление.

Содата може да се откри във всеки дом. Тя може да се употребява за печене или по различен мотив. Универсалното и на ниска цена средство се употребява освен за премахването на киселини или за печене на превъзходни сладкиши. Содата е артикул, който постоянно би трябвало да имате разполагаем.

Започнете още през днешния ден да употребявате содата за самун в всекидневието си и за персонална хигиена, за проблематична кожа, за възстановяване положението на косата, когато се борите със стрии или желаете да избелите зъбите си.

Примери за потреблението на содата за самун:

Естествен дезодорант – спрете да употребявате синтетични артикули. При захапване – понижава дразненето на кожата. Елиминира алкалността – содата ви оказва помощ да се отървете от киселините по-лесно. За лицето – ще се отървете от кожните проблеми (бръчки, акне, драскотини, рани). Косата – това средство подтиква растежа на коса. Кожа – содата доста понижава забележимите стрии. Неприятен аромат в устата – натриевият бикарбонат бързо ще ви спести този противен проблем. Груба кожа – обуйте топли чорапи със сода за самун и ще забравите за неприятния проблем. Петна – тя оказва помощ за тяхното унищожаване. Миризма в хладилника – отървете се благодарение на сода. Бижута – содата връща на бижутата предходния им искра. Абсцес – содата е доста потребна при лекуването на циреи. Слънчево изгаряне – натриевият бикарбонат успокоява кожата. Месо и фасул – бобовите растения ще бъдат сготвени по-бързо. Бели зъби – измийте зъбите си със сода и ще зарадвате всички в близост със снежнобялата си усмивка.

Вижте още: Ето по какъв начин вярно се подрязват доматите през юли и август

Това универсално дейно средство може да коства единствено няколко стотинки!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР