Още от времето на Де Гол Франция винаги се опитва

...
Още от времето на Де Гол Франция винаги се опитва
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: България се управлява от хора без грам достойнство

Още от времето на Де Гол Франция постоянно се пробва да се държи като велика мощ. На Макрон му е ясно, че НАТО няма по какъв начин да вземе решение да изпращане на войски в Украйна, само че се пробва да вкара Франция на масата при огромните. Това сподели в студиото на водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов - някогашен боен министър, в коментара си за концепцията на френския президент за войски на НАТО в Украйна.

За него е “пълна нелепост ” предлагането за подписване на “двустранни контракти за гарантиране сигурността на Украйна ” - нещо, което припомня “коалицията на искащите в Ирак ”.

“Това е нещо, което предлага Макрон и някои други страни, в това число и Англия - двустранни контракти сред страните от Европейски Съюз и Украйна, т.е. всяка една страна да подписа контракт с Украйна за гарантиране на нейната национална сигурност… Понеже НАТО няма да взе участие като цяло, дай да забележим кого ще излъжем да се набута още повече в тази война ”, добави Каракачанов.

С какво България може да подсигурява националната сигурност на Украйна, запита той и означи:

“Тези наши сглобкаджии не го мислят това. Те желаят да се подмажат, да се харесат, макар че всеки им се подиграва. Не видяхте ли на срещата сред Денков и Зеленски - Зеленски се държа с нашия министър-председател като с велможа прислужник. ”

По думите му, “България се ръководи от една сглобка, от хора без грам достолепие, без грам разбиране какво е геополитика и ползи на България ”.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР