Още от Танцуващият с вълци знаем за слабостта на Кевин

...
Още от Танцуващият с вълци знаем за слабостта на Кевин
Коментари Харесай

Завръщането на Кевин Костнър в Дивия запад

Още от " Танцуващият с вълци " знаем за слабостта на Кевин Костнър към уестърн тематиката и американската история. Все още се любуваме на сериала Yellowstone, където Костнър е в цялостния си искра, а към този момент имаме и друго заглавие, което да чакаме.

Става дума за режисьорския му филм Horizon, за който до скоро не се знаеше доста.

Сега обаче от The Wrap ни оповестяват имената на актьорите, които ще забележим в основните функции. И това са Сиена Милър и Сам Уортингтън, които ще се причислят към самия Костнър, който взе участие и като артист във кино лентата.
 Кевин Костнър, Horizon и продъжилтеността от 11 часа на кино лентата
11-часовият филм на Кевин Костнър

Актьорът желае да надмине освен себе си

Horizon e описван като епична история, чието деяние се простира в диапазон от 15 години преди и след Гражданската война в Съединени американски щати. Сцена на действието, несъмнено, е Дивият запад, където ще забележим фамилни истории, спорове с локалното население и битка за оцеляване.

Не са ясни детайлности за функциите на Милър и Уортингтън, само че и двамата споделят възторга си от опцията да работят по подобен трогателен план с същинска холивудска легенда. 67-годишният Костнър е притежател на два Оскара за най-хубав режисьор и най-хубав филм за " Танцуващият с вълци ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР