Още от рано сутринта на предния ден той покани гостите

...
Още от рано сутринта на предния ден той покани гостите
Коментари Харесай

Валерия цъфна на концерта на Евгени и във Варна (До кога ще ни сащисват, че са влюбени – Снимки)

Още от рано сутринта на предния ден той предложения гостите и жителите на Варна да уважат независимия му концерт. Но се видя, че въпреки всичко имаше празни места измежду публиката.

Според слуховете, че двамата са скарани и разграничени са плод на рекламен трик, както за концертите на пианиста, по този начин и за новия кастинг на „ Ергенът ”, който набира участнички сега. Снимките на новото сантиментално шоу ще започват през септември, а през това време и няколко месеца по-късно Евгени и избраничката му ще би трябвало да го раздават като влюбвни, поради подписания  от тях контракт.

Публиката от дълго време усети, че двойката играе спектакъл и в едно такова предаване по прелиминарен сюжет няма по какъв начин да се случи такава буйна обич. Но пък двамата в момента  ловко осребряват славата си, която получиха в шоуто и вършат реклама на личните си дела.

Билетите в Летния спектакъл в морската столица за концерта на виртуози стигнали до 140 лв., а Валето не стопира да се снима с почитатели и печели от ден на ден почитатели, които се кълнат, че обичат домашните любимци и са подготвени да ги пазят.

 

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР