Още от ранни зори в украинската столица вият сирени. Сигналите

...
Още от ранни зори в украинската столица вият сирени. Сигналите
Коментари Харесай

Въздушна трегова и разрушени сгради в Киев след ракетни удари

Още от ранни зори в украинската столица вият сирени. Сигналите за заплаха разсъниха и жителите на доста други градове в Украйна , която от през вчерашния ден е обект на набези от страна на Русия. От сутринта в Киев се чуват детонации, оповестена и е въздушна паника след съветски ракетни удари.
 Украйна Българска телеграфна агенция
Общинските управляващи приканиха хората да отидат в най-близките убежища . Във Facebook украинската войска съобщи, че ракети са били изстреляни по Киев, като две от тях са били унищожени във въздуха от украинските сили.
 Украйна Българска телеграфна агенция
След рухването на съветски изтребител е избухнал пожар в 9-етажна жилищна постройка на ул. Кошица. Това е станало към 04:20 часа сутринта. " Вероятно има доста жертви измежду мирното население! ", написа консултант на министъра на вътрешните работи Антон Геращенко в Telegram.


 
 Киев Украинска работа на изключителните обстановки
Кметът на Киев Виталий Кличко заяви, че трима души са били ранени при рухването на парчета от ракети в жилищен квартал в югоизточната част на столицата. На фотография, оповестена от Кличко, се вижда по какъв начин двама пожарникари стоят пред горяща постройка. Има заплаха от срутване на жилищния блок .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР