Още от първата седмица на Lidl Plus в App Store

...
Още от първата седмица на Lidl Plus в App Store
Коментари Харесай

Lidl Plus е най-сваляното приложение у нас в App Store и Google Play

Още от първата седмица на Lidl Plus в App Store и Гугъл Play, приложението стана най-сваляното и в двата водещи онлайн магазина за мобилни приложения. До момента продължава да бъде най-предпочитаното приложение от българите, ползващи и Android, и iOS устройства. С него потребителите употребяват спомагателни преимущества, надграждащи всички останали промоции и отстъпки, които веригата обичайно предлага в магазините си.

Основните принадлежности, които приложението предлага са купони и Lidl Plus предложения. Купоните са седмични оферти с разнообразни отстъпки, които се задействат преди самата покупка и се употребяват еднократно, а специфичните предложения също оферират спомагателни отстъпки, само че могат да се употребяват неведнъж, без да се задействат авансово. Освен двете благоприятни условия за икономисване, приложението предлага и скреч карта, която се генерира автоматизирано след всяка направена покупка, при която приложението се сканира на касата. Тя дава опция за продобиване на спомагателен ваучър с отстъпка.

Иновативна за българския пазар функционалност е цифровата касова записка - копие на истинския касов бон, която се резервира в профила на потребителя след извършване на покупки с Lidl Plus. Всички цифрови касови бележки се съхраняват в профила за интервал от 3 години. С тях потребителите могат да създадат бърза информация какъв брой са икономисали, да възнамеряват бюджета си или да ги употребяват при претенция или комерсиална гаранция на нехранителни артикули. Lidl Plus включва и избор на обичан магазин, предоставяйки съответстваща за потребителя информация, обвързвана с съответния магазин - смяна на работно време, осъществяване на специфични събития, предложения, годни единствено за този магазин и други Апликацията не е пропуснала и седмичната листовка, информираща за нови артикули и настоящи оферти.

Повече за Lidl Plus можете да намерите на:

* материалът е възложен от Лидл
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР