Още от началото на мача се видя, че сякаш силите

...
Още от началото на мача се видя, че сякаш силите
Коментари Харесай

Григор Димитров загуби от Камерън Нори на крачка преди финала в Индиън Уелс

Още от началото на мача се видя, че като че ли силите на българина са изчерпани след впечатляващите обрати преди този момент против първенеца от US Open Даниил Медведев и първенеца от " Мастърс " -а в Маями Хуберт Хуркач (Полша). А против себе си българинът имаше противник, който съвсем не грешеше. В добавка на това Димитров направи общо 28 непредизвикани неточности.

Нори доближи шести край този сезон, като към този момент е единствено на една победа от класиране за финалите на АТР в Торино. Той не блестеше с нещо изключително като игра, само че бе впечатляващо резистентен от главната линия и не правеше фрапиращи неточности, каквито видяхме прекалено много от Димитров. А и първият сервис на Григор също не му вършеше. До този мач хасковлията играеше като в най-хубавите си дни, с което се класира за седми път на полуфинал в " Мастърс " шампионат, както и за първи от Париж 2019 година

Със извоюваните 350 точки Димитров ще се изкачи със седем позиции в международната класация и от понеделник ще бъде 21-ви, само че в случай че стига Камерън Нори завоюва купата в " Рая на тениса ". Ако някой от другите двама полуфиналисти - Тейлър Фриц (САЩ) и Николоз Басилашвили (Грузия) победи, то Григор ще е 22-ри. Във втория полуфинал Басилашвили завоюва със 7:6, 6:3.

Следващите шампионати в графика на първата ни ракета са АТР 500 във Виена и АТР 250 в Стокхолм.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР